Кабінет неврологічної допомоги під керівництвом досвідченого лікаря невролога Суліми О.В. - це якісна діагностика та високоспеціалізований підхід до лікування неврологічних захворювань.
add_box Логопедія Неврологія Психологія Реабілітологія ... ще
Паркінг Дитяча кімната Оплата карткою Wi-Fi зона
Development Clinic – сучасний центр нейрофізіології, що пропонує комплексний підхід до розвитку та реабілітації. Наші фахівці використовують новітні апаратні методики, нейропсихологічні програми та індивідуальні інтенсиви для дітей і дорослих. Турбота про ваш розвиток – наша місія.
Ми об'єдналися та створили моно бренд EOSC для популяризації напряму подології та здоров'я Ваших стоп. Наші фахівці – це висококваліфіковані подологи України, які пройшли спеціальну підготовку та навчання у провідних експертів галузі та знають все про сучасні тенденції щодо вирішення проблематики. Безперервне підвищення кваліфікації наших фахівців, передові технології, унікальне обладнання, професійна та ефективна косметика – це запорука здорових ніг, а значить і всього організму!
Ми ті, хто зможе зрозуміти та підтримати, допомогти знайти відповіді на важливі питання та вийти зі складного становища, пережити втрату близької людини та впоратися з депресією. А найголовніше – ми будемо супроводжувати Вас на шляху до себе, допомагати зрозуміти, хто Ви і які ваші справжні бажання та цінності, сприяти розвитку свого потенціалу та набуттю внутрішнього балансу та гармонії. У нашому центрі ми пропонуємо відвідувачам 4 затишних кабінета для індивідуальних консультацій, кабінет психіатра, дитячий кабінет і зал для групових занять.
Ваш кардіолог — крафтова медична клініка, що робить акцент на якості та тривалості консультацій, досвіді лікарів, якості сервісу, невимушеній та затишній атмосфері. Досвід лікарів 20+. Тривалість першої консультації - година. Кардіолог, невролог, гастроентеролог, ендокринолог, всі види обстежень. Ми приділяємо багато уваги профілактиці, поперередженню хвороб. Для нас важлива турбота про клієнтів. Пакети "Турбота про себе" та "Турбота про батьків" — це прояв любові до себе та найдорожчих людей.
Спеціалізований хірургічно-проктологічний Центр: медичний центр, який займається виключно хірургічних та проктологічними захворюваннями будь-якого рівня складності, використовуючи найсучасніші методи діагностики та лікування, згідно з Американськими та Європейськими протоколами.
add_box Інфектологія Акушерство Андрологія Вакцинація Гастроентерологія Гематологія ... ще
«Verum expert» - це медичний центр, орієнтований на системне вирішення питань, пов'язаних з профілактикою, діагностикою та лікуванням широкого спектру захворювань. Тут приймають лікарі 34-х спеціальностей, професіонали з багаторічним досвідом роботи, лідери думок, експерти національного та міжнародного рівня. Медичний центр «Verum expert» - це сучасна, високотехнологічна, результативна медицина stress free профілактика, діагностика та лікування без стресу.
add_box Андрологія Гастроентерологія Гепатологія Мамологія Онкологія Пластична хірургія ... ще
Головна спеціалізація клініки Verum - надання вузькопрофільної медичної допомоги по більш ніж 30 напрямках, зокрема в таких сферах як абдомінальний і ендокринна хірургія, маммология і онкологія, судинна хірургія, урологія, пластична хірургія і гепатологія