Амбулаторно-поліклінічна лікарська діяльність-приватна практика у сфері акушерства та гінекології, ультразвукової діагностики, лабораторної діагностики, педіатрії, вакцинації.
Приватний кабінет дитячого невролога Максима Розяєва. Консультування та медичний супровід експертного рівня при затримках розвитку, епілепсії, головному болі, генетичних порушеннях з ураженням нервової системи та у складних неврологічних випадках. Доказовий підхід та турбота про здоров'я вашої дитини.
Umbrella clinic — сучасна клініка дерматології, трихології та естетичної медицини у Києві. Ми поєднуємо доказовий підхід, сучасну діагностику та індивідуальний супровід пацієнтів, допомагаючи ефективно вирішувати проблеми шкіри та волосся.
Центр апаратної подології та естетики «Твій подолог» - це сучасний центр апаратної подології та естетики, де поєднані медичний підхід і професійна турбота про красу та здоров’я ваших ніжок.
access_time_filled пн - нд : 9:00 - 20:00
вул. Новгород-Сіверська, 3на карті
Солом'янський м.Політехнічний інститут м.Вокзальна м.Університет
Aviv Medical — сучасний центр ізраїльської медицини в Києві. Ми поєднуємо передові технології Ізраїлю з індивідуальним підходом до кожного пацієнта. Наші пріоритети: висока точність діагностики, інноваційне лікування та напрямок збереження фертильності «Діти майбутнього». Європейський сервіс та досвідчені лікарі для вашого здоров’я
Сучасна клініка психіатрії, психотерапії, наркології та психосоматичного здоров’я. Спеціалізується на лікуванні алкогольної, наркотичної та ігрової залежності, депресивних розладів, аутоагресивної поведінки, булімії, психічних і психосоматичних станів. Клініка надає психологічну допомогу, психіатричний супровід, детоксикацію, реабілітацію, фізіотерапевтичні процедури та комплексне лікування із застосуванням сучасних методів терапії. Індивідуальний підхід, конфіденційність та професійна підтримка на кожному етапі одужання.
«Verum expert» - це медичний центр, орієнтований на системне вирішення питань, пов'язаних з профілактикою, діагностикою та лікуванням широкого спектру захворювань. Тут приймають лікарі 34-х спеціальностей, професіонали з багаторічним досвідом роботи, лідери думок, експерти національного та міжнародного рівня. Медичний центр «Verum expert» - це сучасна, високотехнологічна, результативна медицина stress free профілактика, діагностика та лікування без стресу.
add_box Андрологія Гастроентерологія Гепатологія Мамологія Онкологія Пластична хірургія ... ще
Головна спеціалізація клініки Verum - надання вузькопрофільної медичної допомоги по більш ніж 30 напрямках, зокрема в таких сферах як абдомінальний і ендокринна хірургія, маммология і онкологія, судинна хірургія, урологія, пластична хірургія і гепатологія
Медичний центр «Біо Плюс» є консультаційно-діагностичний заклад, в стінах якого висококваліфіковані лікарі надають широкий спектр лабораторних досліджень, а також медичних консультацій високої якості. Фахівці центру бачать свою місію в покращенні здоров'я пацієнтів, і як наслідок, підвищення якості життя. Це досягається за рахунок професіоналізму лікарів, а також обладнання, зарекомендувавшого себе як високотехнологічне.