Клініка уролога і андролога - Горбатий Святослав Миколайович

Клініка уролога і андролога - Горбатий Святослав Миколайович

Медичний центр
33відгуки
Клініка урології лікаря Горбатого Святослава Миколайовича у Дніпрі — центр сучасної урології та андрології преміум-рівня, де турбота про здоров’я поєднується з високими стандартами медицини. «Ніщо не дається так дешево і не цінується так дорого, як здоров’я». Клініка працює з 2009 року. За цей час тисячі пацієнтів отримали професійну допомогу, відновили здоров’я та повернулися до повноцінного, активного життя. Прийом здійснюється за попереднім записом, що дозволяє забезпечити комфорт, приватність та відсутність черг. Кожен пацієнт отримує максимальну увагу, індивідуальний підхід і лікування відповідно до сучасних міжнародних стандартів та авторських методик лікаря.
access_time_filled пн - нд : 8:00 - 18:00
вул. Гоголя, 10на карті
Соборний
Рекомендації
Рейтинг клініки розраховується на основі
реальних відгуків

«Ніщо не дається так дешево і не цінується так дорого, як здоров’я».

Святослав Миколайович Горбатий — практикуючий уролог-андролог та хірург з багаторічним клінічним досвідом. Є дійсним членом Європейської та Української асоціацій урологів-андрологів, щорічно бере участь у профільних науково-практичних конференціях, підвищує кваліфікацію та впроваджує новітні діагностичні та лікувальні технології.

Лікар є автором публікацій і клінічних рекомендацій з питань лікування простатиту, еректильної дисфункції та синдрому хронічного тазового болю. У клініці застосовуються інноваційні методики, що не мають аналогів у Дніпрі.

Послуги клініки:

• консультація уролога
  • консультація андролога
  • діагностика та профілактика урологічних і андрологічних захворювань
  • лікування вікових змін чоловічого організму (гіпогонадізм, метаболічний синдром)
  • лікування аденоми та доброякісної гіперплазії простати
  • терапія запальних захворювань сечостатевої системи
  • лікування порушень сексуальної функції
  • лікування сечокам’яної хвороби

Напрями лікування:

Клініка займається діагностикою та лікуванням:

Баланопоститу, баланіту, уретриту, простатиту, везикуліту, епідидиміту, циститу, пієлонефриту, синдрому хронічного тазового болю, еректильної дисфункції, передчасної еякуляції, варикоцеле, хвороби Пейроні, гіпогонадізму, аденоми простати, доброякісної гіперплазії передміхурової залози, сечокам’яної хвороби, а також інфекцій, що передаються статевим шляхом.

У клініці використовується новітнє медичне обладнання, сучасні протоколи лікування та комплексні авторські методики, спрямовані на стабільний, довготривалий результат і високу якість життя пацієнтів.

Перевірені відгуки про клініку
Кирило 05 Грудень 2024
Сервісом та комфортном в клініці задоволений, мені все сподобалося, дякую.