Приватні лікарі Житомира

Лікар Акушер-гінеколог Силаєв Вадим Ігорович на Doc.ua
Лікар акушер-гінеколог. Пріоритетні напрямки діяльності: діагностика та лікування безпліддя, в т.ч. із застосуванням допоміжних репродуктивних технологій, консультування з питань планування сім'ї, профілактики гінекологічних захворювань, діагностика та лікування запальних захворювань і захворювань, що передаються статевим шляхом та ін.
Лікар УЗД-фахівець Товщик Наталія Вікторівна на Doc.ua
Лікар ультразвукової діагностики. Проводить всі види УЗД: черевної порожнини, малого таза, щитовидної залози, УЗД судин, нирок і сечового міхура, УЗД м'яких тканин.
Лікар Онколог, Хірург Мельник Віталій Миколайович на Doc.ua
До компетенції доктора входить видалення гемангіоми, пігментного невуса, атером, ліпоми, кіст статевих органів, папілломатозних недоліків шкіри, лапароскопічна холецистектомія, лапароцентез (пункція черевної порожнини), лапароскопічна спленектомія, апендектомія, торакоцентез (плевральна пункція), резекція кісти печінки, лапароскопічне лікування пахової, пупкової, стегнової і діафрагмальної гриж, хірургічне лікування онихогріфоза, урологічні операції, пластика короткої вуздечки статевого члена, операція Іванісевича, стентування сечоводу і видалення стента та ін.
Лікар Косметолог Зіменко Леся Ігорівна на Doc.ua
Лікар спеціалізується на косметології. Проводить консультативний прийом, огляд, первинну діагностику, підбір схеми лікування. Лікує захворювання і патології косметологічного профілю. Постійно удосконалює свої навички кваліфікації за допомогою навчальних заходів
Лікар Імплантолог, Стоматолог-хірург Хильчук Богдан Миколайович на Doc.ua
Лікар Ендоскопіст Мельник Юлія Миколаївна на Doc.ua