Приватні лікарі Житомира

Лікар Дерматовенеролог Селєвєрстов Андрій Валерійович на Doc.ua
Андрій Валерійович займається діагностикою, профілактикою, лікуванням та реабілітацією пацієнтів, що мають захворювання волосся, шкірного і нігтьового покриву. Також лікар проводить процедури лікування целюліту, розтяжок, вікових змін, зморшок, рубців і т.д.
Лікар Онколог, Хірург, Ендокринолог Кобилянський В'ячеслав Сергійович на Doc.ua
Лікар спеціалізується на хірургії, ендокринології, онкохірургії. Проводить загальну хірургію, лапароскопічні оперативні втручання, оперативні втручання на залозах внутрішньої секреції
Лікар Педіатр Федорчук Олена Валеріївна на Doc.ua
Проведення тестування: ВІЛ, вірусні гепатити В, С, тропоніни, грип, COVID-19, електрокардіографічне дослідження, забір біоматеріалу для дослідження BL по COVID-19 методом ПЛР, внутрішньом'язові, підшкірні, внутрішньовенні введення медикаментів, проведення профілактичних щеплень
Лікар Сімейний лікар Савчин Інна Сергіївна на Doc.ua
Проводить тестування: ВІЛ, вірусні гепатити В, С, тропоніни, вагітність, грип, COVID-19, електрокардіографічне дослідження, забір біоматеріалу для дослідження BL по COVID-19 методом ПЛР, внутрішньом'язові, підшкірні, внутрішньовенні введення медикаментів, забір біоматеріалу для проведення досліджень з гарантійного пакету: загальний аналіз крові, аналіз крові на цукор, аналіз крові на холестерин, загальний аналіз сечі
Лікар Сімейний лікар Пастух Світлана Василівна на Doc.ua
Здійснює проведення тестування: ВІЛ, вірусні гепатити В, С, тропоніни, вагітність, грип, COVID-19, електрокардіографічне дослідження, забір біоматеріалу для дослідження BL по COVID-19 методом ПЛР, внутрішньом'язові, підшкірні, внутрішньовенні введення медикаментів
Лікар Ембріолог Венцкевич Наталія В'ячеславівна на Doc.ua
Житомир, пров. Меблевий, 3А
Ембріолог, цитогенетик. Пріоритетні напрямки діяльності: клінічна ембріологія, лабораторна генетична діагностика
Лікар Алерголог Аота Твово Вьовов на Doc.ua
Лікар Хірург Дикий Сергій Олександрович на Doc.ua
Лікар спеціалізується на хірургії. Проводить консультативний прийом, операції на органах черевної порожнини, стравоході, підшлунковій залозі двома методами, операції при гнійно-інфекційних захворюваннях м'яких тканин тулуба
Лікар  Беспалько Ірина Миколаївна на Doc.ua
Ірина Миколаївна - лікар сімейної медіціни.Спеціалізіруется на: проведення тестування (ВІЛ, вірусні гепатити В, С, тропоніни, вагітність, грип, COVID-19), проведення профілактичних щеплень, паркані біоматеріалу для проведення досліджень з гарантійного пакету і ін.
Лікар Косметолог Колесницька Юлія Олегівна на Doc.ua
Лікар косметолог. Приймає пацієнтів з різними патологічними порушеннями шкірного покриву. Проводить лазерну епіляцію, омолоджуючі ін'єкції, мезотерапію, біоревіталізацію, контурну пластику, плазмоліфтинг.