Приватні лікарі Житомира

Лікар  Каменчук Тетяна Валеріївна на Doc.ua
Тетяна Валеріївна - сімейний лікар. Спеціалізується на: проведення тестування (ВІЛ, вірусні гепатити В, С, тропоніни, вагітність, грип, COVID-19), проведення профілактичних щеплень, паркані біоматеріалу для проведення досліджень з гарантійного пакету і ін.
Лікар  Гришаєва Крестіна Володимірівна на Doc.ua
Хрестини Володимирівна - сімейний лікар. Спеціалізується на: проведення тестування (ВІЛ, вірусні гепатити В, С, тропоніни, вагітність, грип, COVID-19), проведення профілактичних щеплень, паркані біоматеріалу для проведення досліджень з гарантійного пакету і ін.
Лікар Отоларинголог Ігнатьєва Оксана Валеріївна на Doc.ua
Оксана Валеріївна - лікар-отоларинголог, проводить лікування різних хронічних і гострих отоларінгологічних захворювань, таких як риніт, отит, фарингіт, гайморит і ін.
Лікар Ендокринолог Кривичун  Катерина  Юріївна на Doc.ua
Катерина Юріївна - лікар-ендокринолог. Лікує цукровий діабет ,захворювання щитоподібної залози та наднирників, захворювання гіпоталамо- гіпофізарної системи, надмірну вагу та ожиріння.
Лікар Подолог Поліщук Наталія Петрівна на Doc.ua
Житомир, вул. Київська, 84
Лікар спеціалізується на подології. Проводить медичний апаратний педикюр, корекційну систему (скоби), протезування нігтів, видалення мозолів і бородавок, виготовлення індивідуальних ортезів і розвантажувальних бандажів. Лікує врослий ніготь, тріщини на стопі, грибкові ураження стопи та нігтів, травми і гематоми нігтьової пластини
Лікар Психіатр Касянюк Богдан Володимирович на Doc.ua
Житомир, вул. Любарська 4
Житомир, вул. Михайла Грушевського, 5в
Лікар-психіатр, який працює з широким спектром психічних розладів — від тривожних і депресивних станів до складних психіатричних захворювань. У своїй роботі дотримується принципів доказової медицини, поваги до пацієнта та партнерського підходу в лікуванні. Консультує без стигматизації та складних медичних формулювань, пояснюючи все зрозумілою мовою та допомагаючи покращити якість життя і психічне здоров’я.
Лікар Педіатр Радчук Оксана Леонідівна на Doc.ua
Оксана Леонідівна спеціалізується на діагностиці та лікуванні захворювань педіатричного профілю. Консультує з питань вакцинації, вигодовування дітей і правильного догляду за ними
Лікар Сімейний лікар Турлакова Анастасія Вікторівна на Doc.ua
Проведення тестування: ВІЛ, вірусні гепатити В, С, тропоніни, вагітність, грип, COVID-19, електрокардіографічне дослідження, забір біоматеріалу для дослідження BL по COVID-19 методом ПЛР, внутрішньом'язові, підшкірні, внутрішньовенні введення медикаментів, проведення профілактичних щеплень
Лікар  Паламар Олена  Анатоліївна на Doc.ua
Олена Анатоліївна - сімейний лікар. Спеціалізується на: проведення тестування (ВІЛ, вірусні гепатити В, С, тропоніни, вагітність, грип, COVID-19), проведення профілактичних щеплень, паркані біоматеріалу для проведення досліджень з гарантійного пакету і ін.
Лікар Подолог Вишневська Ірина Миколаївна на Doc.ua
Лікар спеціалізується на подології. Проводить медичний апаратний педикюр, видалення мозолів, виготовлення індивідуальних ортезів, видалення бородавок, встановлення корекційних систем, протезування нігтів, зняття і покриття гель лаку, масаж стоп. Лікує тріщини на стопі, грибок стоп і нігтів, врослий ніготь, гематоми, травми і відшарування нігтьової пластини. Веде прийом для дітей від 3-х років