Марія Анатоліївна спеціалізується на лікуванні захворювань і патологій нервової системи. Займається лікуванням головного болю і мігрені, міжхребцевої грижі, наслідків закритих акціонерних черепно-мозкових травм, невриту лицьова нерва, наслідків інсультів, невралгії, розладів сну, остеохондрозу та ін.
Любов Йосипівна займається лікуванням та профілактикою запальних захворювань сечостатевої системи жінки, порушеннях менструального циклу. Лікує молочницю, ерозію та дисплазію шийки матки, бактеріальний вагіноз, кольпіт та ін. Виконує кардіотокографію
Ольга Михайлівна проводить промивання мигдаликів, видалення сірчаної пробки, видалення стороннього тіла, кріодеструкцію мигдаликів, пункцію гайморової пазухи, промивання гайморових пазух та ін.
Психіатр, психотерапевт, кандидат медичних наук. Спеціалізується на розладах особистості, депресивних, тривожних, психотичних розладах. Спеціаліст в діагностиці та лікуванні розладів сну. У своїй роботі поєднує психофармакологічний та психотерапевтичний підхід до лікування.
Марта Олегівна займається лікуванням та діагностикою дитячик хронічних та гострих захворювань. Надає консультації з приводу дитячого вигодовування, догляду за дитиною, а також з питань вакцинації
Лікар спеціалізується на лікуванню гострого і хронічного геморою, анальних тріщин, анального свербежу та кондилом. Виконує аноскопію, ректороманоскопію, лігування латексними кільцями, інфрачервону коагуляцію, радіохвильову екзикцію