Приватні лікарі Тернополя

Практикуючий травматолог, веду консультативний прийом в Нейроклініці “Меморія”. Комплексно підхожу до проблеми з використання рентгенівської та ультразвукової діагностики, проводжу медикаментозне, апаратне та малоінвазивне лікування, також консультую з приводу оперативного лікування з можливістю подальшого оперативного лікування на базі приватної клініки.
Лікар займається діагностикою та лікуванням захворювань шкіри та її придатків - волосся, нігтів, а також слизових оболонок. Найчастіше в лікарській практиці стикається з проблемами акне, розацеа, себореї, екземи. Проводить дерматоскопію, розробляє схему лікування та домашнього догляду за шкірою
Олександр Богданович спеціалізується на консервативному і хірургічному лікуванні проктологічних захворювань. Займається лікуванням гострого та хронічного геморою, тріщин прямої кишки, парапроктиту, поліпів товстої кишки
Лікар займається оперативним лікуванням фімозу, водянки яєчка, кісти придатка яєчка, варикоцеле, короткої вуздечки та видаленням папілом, кондилом. Виконує біотензіометрію, доплерографію, вазоактивний тест
Тернопіль, просп. С. Бандери, 41
Лікар спеціалізується на офтальмології. Проводить консультативний прийом, комплексну діагностику зору, колірний тест, периметрію, рефрактометрію, тонометрію, іридодіагностику, тонографію. Лікує такі хвороби та патології, як: астигматизм, глаукома, блефарит, ячмінь, катаракта
Лікар проводить профілактичні гінекологічні огляди жінок, займається лікуванням запальних захворювань та гормональних порушень жіночої статевої сфери, підбором методів контрацепції. Виконує інтимну контурну пластику
Вишневська Наталія Юріївна
Вишневська Наталія Юріївна – кандидат медичних наук, інфекціоніст найвищої кваліфікаційної категорії. Проводить консультативний прийом, огляд, первинну діагностику, вибір схеми лікування
Кук Руслан Володимирович
Лікар другої категорії
Лікує захворювання чоловічих статевих органів і сечової системи. Спеціаліст проводить терапію інфекційно-запальних захворювань, еректильної дисфункції, чоловічого безпліддя, сечокам’яної хвороби. Надає невідкладну урологічну допомогу (травми органів сечової системи, статевих органів, ниркова коліка та ін.). Діагностує та консультує з питань онкоурологічних захворювань.
Оксана Несторівна дитячий невролог ІІ кваліфікаційної категорії та дитячий рефлексотерапевт І кваліфікаційної категорії. Спеціалізується на лікуванні захворювань центральної та периферичної нервової системи. Займається лікуванням дитячого церебрального паралічу, епілепсії, порушеннях мови, заїкання та ін.
Лікар Невролог Кородюк  Валентина   Іванівна на Doc.ua