Лікар хірург-проктолог, який проводить ряд хірургічних маніпуляцій. Лікує гострий і хронічний геморой, його ускладнення, парапроктити, параректальні нориці, гострокінцеві кондиломи анальної ділянки та ін. Володіє широким спектром сучасних хірургічних втручань у проктології.
Лікар спеціалізується на онкохірургії і мамології. Проводить консультативний прийом, огляд грудей і молочних залоз, клінічне обстеження молочних залоз, оцінку онкологічного ризику, складання індивідуальних програм скринінгу і профілактики раку молочної залози, лабораторні дослідження гормонального статусу
Олександр Богданович спеціалізується на консервативному і хірургічному лікуванні проктологічних захворювань. Займається лікуванням гострого та хронічного геморою, тріщин прямої кишки, парапроктиту, поліпів товстої кишки
Хірург, лікар ультразвукової діагностики, проводить УЗД органів черевної порожнини, щитоподібної залози, заочеревного простору, молочних залоз та інші. Є учасником Української асоціації фахівців УЗД
Лікар займається діагностикою та лікуванням захворювань товстої кишки та параректальної ділянки. Проводить лікування геморою методом доплерівської дезартеризації HAL-RAR, латексними кільцями, радіохвильовим методом. Займається ранньою діагностикою раку, проводить ретроаноскопію, відеоаноскопію