Софіївська Борщагівка

за стажем arrow_upward
за кількістю відгуків arrow_upward
Лікар Отоларинголог Лесніца Юрій Володимирович на Doc.ua
Лікар другої категорії
Лікар спеціалізується на лікуванні запальних патологій ЛОР-органів, володіє щадними методиками лікування хронічних захворювань таких як, синусит, тонзиліт, аденоїдит і т.д. Також володіє повним обсягом необхідних навичок в наданні лікувально-діагностичної допомоги пацієнтам різного віку
Лікар Ортопед, Хірург Гоменюк Олександр Володимирович на Doc.ua
4.8
Лікар проводить амбулаторне лікування пацієнтів з хірургічною патологією. Займається лікуванням травм кісткової системи у дітей, кривошия, сколіозу і інших порушень постави, дисплазії тазостегнових суглобів.
Лікар Уролог Комар Сергій Петрович на Doc.ua
Лікар другої категорії
Сергій Петрович спеціалізується на діагностиці та лікуванні захворювань урологічного профілю. Займається лікуванням циститу, епідидиміту, простатиту, сечокам'яної хвороби, уретриту. Проводить різні лікувально-діагностичні маніпуляції
Лікар Кардіолог, Сімейний лікар Денисенко Вікторія Василівна на Doc.ua
4.8
Лікар спеціалізується на сімейній медицині і кардіології. Проводить консультативний прийом, огляд, первинну діагностику. Лікує захворювання і патології такі, як: грип, бронхіт, ішемічна хвороба серця, риніт. Веде прийом для дітей від 10 років
Лікар Терапевт Рябчук Людмила Василівна на Doc.ua
4.3
До компетенції доктора входить лікування захворювання шлунково-кишкового тракту і дихальної системи
Лікар Хірург Стаховський Юрій Володимирович на Doc.ua
3.1
Лікар другої категорії
Юрій Володимирович - професіонал в галузі хірургії. Виконує як екстрені, так і планові операції при захворюваннях шкіри, грудей, м'яких тканин, патологіях ортопедичного і гастроентерологічного профілю, застосовуючи місцеву анестезію. Допомагає пацієнтам з грижами, витягує сторонні предмети з тіла, видаляє новоутворення. Приймає дітей із 1 року.
Лікар Ендоскопіст Бураков Ігор Анатолійович на Doc.ua
Лікар виконує гастроскопію, малоінвазивну хірургію, лапороскопію
Лікар Трихолог, Дерматовенеролог Пилипенко  Марина  Геннадіївна на Doc.ua
Марина Геннадіївна спеціалізується на дерматовенерології, косметології та трихології. Здійснює консультативний прийом, огляд, дерматоскопію, комп'ютерну діагностику шкіри, волосся, мезотерапію, контурну пластику. Також лікар володіє лазерними технологіями в дерматології та естетичній медицині.
Лікар Педіатр Анфіногенова  Тетяна  Олександрівна на Doc.ua
Тетяна Олександрівна, доктор педіатр вищої категорії з 26-річним стажем роботи. Спеціалізується на профілактиці та лікуванні гострих та хронічних захворювань у дітей від 0 до 18 років.
Лікар Масажист Маслова Наталія Ігорівна на Doc.ua
Лікар спеціалізується на масажах. Проводить такі види масажу, як: оздоровчий, антицелюлітний, лімфодренажний, ароматичний, медовий. Також, займається обгортанням. Веде прийом для дітей від 6 років