Лікар проводить діагностику і лікування пацієнтів з вродженими вадами серця, порушеннями серцевого ритму, артеріальною гіпертензією, вегето-судинною дистонією
Лікар-гінеколог спеціалізується на діагностиці та лікуванні захворювань жіночої репродуктивної системи, хвороб, що передаються статевим шляхом, порушень менструального циклу. Використовує радіохвильовий і кріодеструктивний методи для усунення патологій шийки матки. Веде прийом вагітних пацієнток, консультує з питань вигодовування
Софіївська Борщагівка, Київська обл. Софіївська Борщагівка, вул. Академіка Шалімова, 90
Яна Валеріївна акушер-гінеколог найвищої категорії. Спеціалізується на лікуванні захворювань жіночої статевої сфери (гострі та хронічні запальні захворювання органів малого тазу). Також лікар компетентна у питаннях гінекологічної ендокринології, проводить узд та діагностику.
Лікар проводить кваліфіковану діагностику і терапію пацієнтів з хворобами кардіологічного і загальнотерапевтичного профілю. Олена Олександрівна має великий практичний досвід лікування гострих і хронічних патологій серцево-судинної системи. Доктор застосовує індивідуальний підхід і призначення відповідних схем лікування своїх пацієнтів
Лікар загальної практики спеціалізується на сімейній медицині. Займається лікуванням захворювань серцево-судинної, дихальної, травної, сечостатевої систем у пацієнтів старше 3-х років. Має спеціалізацію по загальнооздоровчому масажу
Доктор займається наглядом і лікуванням пацієнтів з неврологічними розладами, затримкою психомовного розвитку, головними болями, вертеброгенними синдромами (грижі, протрузії, гемангіоми), радікудопатіі), і т.д.
Висококласний лікар стоматолог-ортодонт, встановлює і обслуговує всі види брекет-систем. Також володіє методиками виправлення прикусу і вирівнювання зубів із застосуванням еластоелайнера і систем Інвізілайн (сертифікований фахівець). Виправляє патології зубного ряду у дітей, використовуючи пластинки, капи, міофункціональна трейнери. В роботі активно використовує 3D-технології.
Лікар-ендокринолог, терапевт займається виявленням та лікуванням хвороб внутрішніх органів, дихальних шляхів, алергічних проявів. Спеціалізується на лікуванні патологій щитовидної залози, порушень роботи наднирників і гіпофіза, гормональні збої. Підбирає комплексну терапію
Лікар-ендокринолог і терапевт приймає пацієнтів з ендокринними порушеннями. Проводить діагностику та профілактику захворювань щитовидної залози, займається лікуванням гормональних розладів, в тому числі у вагітних жінок. Також доктор консультує з питань дієтології, дає рекомендації по харчуванню