Лікар-оториноларинголог (вища категорія), проводить на ЛОР-органах оперативні втручання, лікування патологій вуха, носа, глотки (отиту, сенсоневральної приглухуватості, риніту, фарингіту). Надає невідкладну оториноларингологічне допомогу в умовах амбулаторії та стаціонару.
Дар'я Олександрівна спеціалізується на дитячій та дорослій отоларингології. Проводить консервативне та хірургічне лікування захворювань вуха, горла та носа,
ендоскопічне обстеження ЛОР-органів. Також виконує
малі хірургічні втручання (видалення сторонніх тіл і дрібних утворень у порожнині носа та рота, прокол розкриття абсцесів, гематом та фурункулів у ЛОР-органах, тощо) та великі хірургічні втручання (септопластика, тонзилектомія, аденотомія та тонзилотомія, вазотомія нижніх носових раковин, ендоскопічні операції, тощо). Дар'я Олександрівна постійно проходить навчання на тематичних курсах з ендоскопічної хірургії, реконструктивної отоларингології та сучасних підходів до лікування ЛОР-захворювань.
Олена Іванівна має значний досвід в терапії запальних, інфекційних захворювань ЛОР-органів. Займається промиванням лакун мигдалин, призначенням лікування при патологіях носа, горла, вуха.
Лікар-отоларинголог має більше 25-ти років практичного досвіду лікування захворювань носоглотки, вух. Надає допомогу пацієнтам з хронічними ринітами, аденовірусними інфекціями гострої форми, тонзилітами, ускладненими отитами. Виконує видалення новоутворень і витягання чужорідних предметів з ЛОР-органів
Лікар спеціалізується на дитячій отоларингології. Проводить промивання зовнішнього слухового ходу; продування слухової труби по Політцеру; промивання лакун піднебінних мигдаликів; туалет носа; промивання придаткових пазух по Проетцу (зозуля)
Лікар спеціалізується на діагностиці та лікуванні захворювань ЛОР-органів у дітей з народження. Проводить амбулаторну ЛОР-допомогу, володіє сучасними методами огляду та лікування.
Марина Степанівна, дитячий лікар отоларинголог, сурдолог. Веде прийом дітей з 3 років. Спеціалізується на профілактиці та лікуванні гострих та хронічних захворювань ЛОР - органів у дітей.