Лікар Отоларинголог Гончар  Дар'я  Олександрівна на Doc.ua

Гончар Дар'я Олександрівна

немає вільних слотів

для запису через call-центр : +38 (067) 102-86-47

Дар'я Олександрівна спеціалізується на дитячій та дорослій отоларингології. Проводить консервативне та хірургічне лікування захворювань вуха, горла та носа, ендоскопічне обстеження ЛОР-органів. Також виконує малі хірургічні втручання (видалення сторонніх тіл і дрібних утворень у порожнині носа та рота, прокол розкриття абсцесів, гематом та фурункулів у ЛОР-органах, тощо) та великі хірургічні втручання (септопластика, тонзилектомія, аденотомія та тонзилотомія, вазотомія нижніх носових раковин, ендоскопічні операції, тощо). Дар'я Олександрівна постійно проходить навчання на тематичних курсах з ендоскопічної хірургії, реконструктивної отоларингології та сучасних підходів до лікування ЛОР-захворювань.

Оберіть медичний центр

Софіївська Борщагівка, вул. Яблунева, 26на карті
Немає доступних слотів для запису
Відгуків

Освіта

• Полтавський державний медичний університет

Курси

• активна участь у щорічних конференціях Українського наукового медичного товариства отоларингологів, участь у міжнародних та всеукраїнських конференціях та з'їздах
  • постійне навчання на тематичних курсах з ендоскопічної хірургії, реконструктивної отоларингології та сучасних підходів до лікування ЛОР-захворювань

Послуги

• консервативне та хірургічне лікування захворювань вуха, горла та носа
  • ендоскопічне обстеження ЛОР-органів
  • малі хірургічні втручання: видалення сторонніх тіл і дрібних утворень у порожнині носа та рота, прокол барабанної перетинки (тимпанопункція, парацентез), розкриття абсцесів, гематом та фурункулів у ЛОР-органах
  • великі хірургічні втручання: септопластика, тонзилектомія, аденотомія та тонзилотомія (класичним і апаратним методом), увулопалатопластика при хропінні, вазотомія нижніх носових раковин, ендоназальна мікрогайморотомія (у т.ч. з видаленням новоутворень та сторонніх тіл), ендоскопічні операції на лобних, гратчастих і клиноподібних пазухах, поліпотомія носа
  • реконструктивна та функціональна хірургія
  • лікування розладів сну (хропіння, апное сну) у співпраці з сомнологами та неврологами
  • діагностика та лікування алергічних захворювань
  • організація медичної допомоги дітям з ЛОР-захворюваннями
  • анестезіологія в отоларингології