Лікар Отоларинголог Боровська Ірина Олександрівна на Doc.ua

Відгуки про Боровська Ірина Олександрівна

Ірина Олександрівна спеціалізується на діагностиці та лікуванні захворювань ЛОР-органів. Виконує продування слухових труб і видалення сірчаних пробок, промивання лакун піднебінних мигдалин, видалення сторонніх предметів з ЛОР-органів та ін. Регулярно проходить курси підвищення кваліфікації для поліпшення своїх професійних знань
Відгук

Як ми формуємо рейтинг?

• Рейтинг формується з відгуків пацієнтів, кваліфікації, наукового ступеня
  • Негативні випадки обов’язково розглядаються адміністрацією
  • Якщо конфліктну ситуацію врегульовано, негативна оцінка не впливає на рейтинг

Перевірені відгуки про лікаря 170 відгуків

Анастасія 14 Травень 2026
Мені сподобався підхід, консультація та комунікація лікаря до мене.
Олена 30 Квітень 2026
Лор Боровська Ірина Олександрівна - лікар від Бога! Дуже вдячна Ірині Олександрівні за професіоналізм, відповідальність, чуйність та доброту. Рекомендую!
Дарина 11 Березень 2026
Все було чудово . Лікар та персонал сподобались
Надія 19 Лютий 2026
Галина 17 Лютий 2026
Ольга 13 Січень 2026
Надія 07 Січень 2026
Дякую, нам все дуже сподобалось, лікарка дуже уважна та приємна, дуже гарне відношення в цілому до нас було, дівчата адміністратори дуже ввічливі, все підказали нам, ми залишились дуже задоволені, тепер в разі потреби будемо звертатись саме в цю клініку.
Тетяна 17 Грудень 2025
Прийом пройшов дуже добре, лікар сподобався
Світлана 11 Грудень 2025
Враження від візиту позитивні. Лікар Боровська І.О. компетентна і приємна в спілкування. Відразу сказала в чому моя проблема, і що потрібно робити. Задоволена прийомом. Буду слідувати рекомендаціям
Геннадій 09 Листопад 2025
Дуже уважна
Показати ще 10 Відгукиautorenew
5 6 7 8 9 10 11

Лікарі поблизу