Ірина Олександрівна спеціалізується на діагностиці та лікуванні захворювань ЛОР-органів. Виконує продування слухових труб і видалення сірчаних пробок, промивання лакун піднебінних мигдалин, видалення сторонніх предметів з ЛОР-органів та ін. Регулярно проходить курси підвищення кваліфікації для поліпшення своїх професійних знань
Якщо конфліктну ситуацію врегульовано, негативна оцінка не впливає на рейтинг
Перевірені відгуки про лікаря 150 відгуків
Олександр 13 Травень 2025
Все супер ми дуже задоволені лікарем і клінікою вдячні вам
Валерія 12 Травень 2025
На прийомі лікар спокійно все пояснила, розказала, дала чіткі відповіді на питання і пояснила ситуацію в цілому. Ми зверталися до лікаря, нам була важлива друга думка спеціаліста, лікаря нам рекомендували, прийом пройшов дуже добре
Олена 10 Травень 2025
Лілія 16 Квітень 2025
Юлія 16 Квітень 2025
Лікарка видно компетентна у своїй справі, відразу розписала все детально що робити. Вже є покращення, зараз я задоволена і мені стало легше дихати.
Вероніка 11 Квітень 2025
Лікар уважна, побачила що у дитини є алергія, про яку я не знала. Лікар молодець!
Назар 30 Січень 2025
Досить нормально пройшов візит у даного лікаря, все було добре.
Оксана 30 Січень 2025
В цілому я задоволена візитом до лікаря, все було чітко, все по ділу, єдине, що не дуже сподобалось, це те що все пройшло якось дуже швидко, можливо це пов'язано з тим, що я прийшла раніше призначеного часу, і лікарка мене одразу прийняла.
Наталія 28 Січень 2025
До лікаря зверталася не перший раз, лікар мені подобається