Ірина Степанівна проводить функціональну діагностику, досконало володіє технікою проведення та інтерпретації енцефалографії. Пацієнти відзначають її уважність та доброзичливість.
Леонід Васильович – лікар загальної практики, сімейний лікар, який надає кваліфіковану первинну медичну допомогу дітям та дорослим. Спеціалізується на динамічному нагляді за станом здоров'я всієї родини, використовуючи сучасні методи профілактики, діагностики та лікування.
Ірина Сергіївна це висококваліфікована лікарка-дерматологиня, яка займається діагностикою, лікуванням та профілактикою захворювань шкіри, волосся і нігтів. Лікар працює за медичними протоколами, забезпечуючи точність діагнозу та ефективність лікування, використовуючи сучасні методи та технології. Основна мета – здоров’я шкіри пацієнтів та індивідуальний підхід до кожного випадку.
Займається діагностикою та лікуванням хвороб, що виникають в сечостатевій системі: уретрит, цистит, статеві інфекції, простатит, та інші. Ксенія Олександрівна є дуже уважною та чуйною до кожного свого пацієнта.
Завдяки своєму професійному підходу та уважному ставленню до пацієнтів, Ольга Сергіївна забезпечує якісну діагностику та надійну розшифровку рентгенівських знімків!
Катерина Вишнякова це провідна висококваліфікована лікарка-гінекологиня, яка забезпечує діагностику, лікування та профілактику захворювань жіночої репродуктивної системи. Катерина надає індивідуальні консультації по гінекології та мамології, надає рекомендації щодо діагностики та лікування, суворо дотримуючись медичних протоколів. Основна мета лікаря – збереження жіночого здоров’я та комфорт пацієнтки.
Анастасія Ростоцька це висококваліфікована лікарка-гінекологиня, яка забезпечує діагностику, лікування та профілактику захворювань жіночої репродуктивної системи. Анастасія надає індивідуальні консультації по гінекології та мамології, надає рекомендації щодо діагностики та лікування, суворо дотримуючись медичних протоколів. Основна мета лікаря – збереження жіночого здоров’я та комфорт пацієнтки.
Світлана Русланівна - спеціалізується на неврології. Спеціалізується на лікуванні таких хвороб, як остеохондроз, міжхребцеві грижі та протрузії, невралгії, неврит лицевого нерву, невропатія трійчастого нерву, затискання нерву у спині та шиї, головний біль, мігрень, міофасциальний больовий синдром, біль вздовж хребта (ішіалгія, люмбалгія, цервікалгія), полінейропатії та інші.