Олена Олександрівна лікар-ендоскопіст і гастроентеролог. Вона володіє методами сучасної діагностики (фіброгастроскоп, колоноскопія) і лікування захворювань шлунка і кишечника.
Якщо конфліктну ситуацію врегульовано, негативна оцінка не впливає на рейтинг
Перевірені відгуки про лікаря 57 відгуків
Анастасія 11 Серпень 2025
Все сподобалося.
Микола 13 Травень 2025
Все отлично прошло без лишних каких то моментов
Ірина 29 Квітень 2025
Олена Олександрівна була доволі ефективною, лікування яке вона мені призначила дуже допомогло мені. Дякую, я дуже задоволена консультацією лікарки, все пройшло чудово.
Антоніна 24 Березень 2025
Лікар, Легостаєва Альона Олександрівна, залишила приємні враження, дуже уважно поставилася. Лікар все розпитала, зробили в клініці колоноскопію, призначили лікування. Я дуже задоволена лікарем, дуже гарне обслуговування
Євгенія 13 Лютий 2025
Хочу виразити щиру подяку гастроентеролога, Легостаєвій Альоні Олександрівні у наданні мені допомоги у лікуванні ШКТ. Лікар дуже грамотна, уважна до пацієнта, переконливо вивчає діагностику, аналізи та встановлює діагноз хворого. А головне правильне призначення курсу лікування. Я була перед Новим роком у дуже поганому стані. Після лікування, призначеного лікарем, я вже дуже добре почуваюся, за що я ії вдячна. Міцного здоров'я Вам, Альона Олександрівна, успіху і натхнення у Вашій праці.
Юлія 04 Листопад 2024
Прийом пройшов добре, лікар вислухав, провела огляд, дала всю інформацію і що потрібно далі робити. Візитом задоволена, планую звернутися до лікаря на повторний прийом
Аліна 10 Жовтень 2024
Руслан 08 Жовтень 2024
Все сподобалось, відношення до мене було гарним, лікар все вислухала, підказала, назначила лікування, і вже є певні результати, хоч і пройшло лише декілька днів після візиту.