Лікар Гастроентеролог Станкова Олена Вікторівна на Doc.ua

Відгуки про Станкова Олена Вікторівна

Лікар першої категорії
Лікар спеціалізується на гастроентерології. Займається лікуванням таких захворювань, як: панкреатит, коліт, виразка стравоходу і дванадцятипалої кишки, дуоденіт, холецистит, ентерит
Рейтинг лікаря
Відгуків

Як ми формуємо рейтинг?

• Рейтинг формується з відгуків пацієнтів, кваліфікації, наукового ступеня
  • Негативні випадки обов’язково розглядаються адміністрацією
  • Якщо конфліктну ситуацію врегульовано, негативна оцінка не впливає на рейтинг

Перевірені відгуки про лікаря 59 відгуків

Марія 31 Серпень 2026
Консультація пройшла добре. Сподобалася гарна лікар, все пояснила, призначила аналізи. Все дуже структуровано, хорошо. Ще буду відвідувати лікаря.
Олександр 18 Лютий 2026
Лікар сподобалася
Альона 09 Січень 2026
Тетяна 21 Листопад 2025
Мені все дуже сподобалось, можу поставити десять балів з п'яти, Олена Вікторівна все нам дуже детально пояснила, відповіла на всі питання, що цікавили, надала рекомендації. Дякуємо!
Ірина 25 Серпень 2025
Євген 08 Серпень 2025
Дуже кваліфікована консультація, вдячний Олені Вікторівні.
Наталія 04 Червень 2025
Ми в захваті від Олени Вікторівни, моя сім'я теж у неї лікується. Олена Вікторівна чудовий фахівець, ми дуже задоволені нею.
Дмитро 07 Березень 2025
Прийом пройшов дуже комфортно, лікар компетентна, все розʼяснила і показала, направила на аналізи і далі будемо шукати причину проблеми. Записалися до лікаря на наступний прийом
Любов 23 Грудень 2024
Мені все сподобалося. Лікар грамотна людина, уважно вислухала, зрозуміла, розказала. Я в захваті від лікаря і прийому, я дуже задоволена
Володимир 23 Вересень 2024
Показати ще 10 Відгукиautorenew
5 6