Займається лікуванням таких хвороб, як: різнобарвний лишай, грибок нігтів та шкіри, мікози, акне, свербіж шкіри, екзема, кропив'янка, алергічні захворювання шкіри, дерматити, герпес, демодекоз та інші.
Ірина Вікторівна спеціалізується на діагностиці та лікуванні шкірних захворювань, у тому числі бактеріальних інфекцій шкіри, акне. Лікар проводить трихоскопію, дерматоскопію, видалення новоутворень радіохвильовим методом, лазером.
Доктор вищої категорії, спеціалізується на лікуванні захворювань дерматологічного та венерологічного профілю, обстеженні та видаленні родимок. Також приймає дітей від 0 і до 18 років. Наталія Арсенівна надає послуги в галузі лазерної та ін'єкційної косметології.
Ірина Валеріївна – лікар дерматовенеролог. Веде прийом дорослих та дітей від народження. Лікує такі хвороби, як: дерматити, дерматози, псоріаз, грибкові захворювання, захворювання, що передаються статевим шляхом. Лікар має поглиблені знання у галузі дермато-венерології. Допомагає формувати та підтримувати здоровий спосіб життя.
Наталія Валеріївна кваліфікований лікар-дерматолог. Проводить діагностику і лікування дитячих і дорослих дерматологічних захворювань, судинні аномалії у дітей і дорослих, діагностика новоутворень шкіри (дерматоскопія), видалення новоутворень, проведення біопсії шкіри, корекція рубців.