Лікар акушер-гінеколог займається лікуванням запальних процесів в гінекології, ендокринних порушень, пухлиноподібних новоутворень, аномальних маткових кровотеч. Консультує пацієнток при плануванні і веде вагітність. Виконує дрібні і великі операції в гінекології
Юлія Петрівна лікар акушер-гінеколог, лікар УЗД. Спеціалізується на діагностиці та лікуванні захворювань жіночої статевої системи. Проводить консультативний прийом, кольпоскопію, узд органів малого тазу.
Антоніна Олександрівна - спеціалізується на гінекології. Є аспіранткою кафедри акушерства та гінекології ОНМедУ. Лікує запальні захворювання органів малого тазу. Проводить кольпоскопію, встановлення та видалення ВМС, видалення папілом, гістероскопію та інше.
Сергій Валентинович - акушер-гінеколог другої категорії. Проводить клініко-лабораторне обстеження, процедури кольпоскопії і лазерної хірургії. Лікує кісту яєчника, ерозію і дисплазію шийки матки, клімактеричні розлади. Стаж роботи лікаря - шість років.
Лікар акушер-гінеколог. Спеціалізується на діагностиці та лікуванні гінекологічних захворювань та порушень. Веде супровід вагітності. Здійснює лікування захворювань, що передаються статевим шляхом.