Львів

за стажем arrow_upward
за кількістю відгуків arrow_upward
Лікар Стоматолог Зубрицький Борис Миколайович на Doc.ua
Лікар першої категорії
Досвідчений стоматолог ортопедичного профілю, стаж роботи лікаря перевищує 30 років, професійна спеціалізація - встановлення вінірів, коронок та мостоподібних протезів, часткових та повних нейлонових протезів, бюгельних протезів різного типу кріплення.
Лікар Дерматолог, УЗД-фахівець Марутяк Оксана Степанівна на Doc.ua
Лікар першої категорії
Лікар дерматолог I категорії, лікар УЗД. Спеціалізується на лікуванні себореї, дерматиту, акне, алопеції, екземи. Проводить дерматоскопію, видалення папілом, бородавок.
Лікар Стоматолог Пігович Зоряна Ярославівна на Doc.ua
Лікар другої категорії
Ортопед-стоматолог, має другу кваліфікаційну категорію, є магістром ортопедичної стоматології, професійна спеціалізація - всі види ортопедичного лікування, мікропротезування та протезування на імплантатах.
Лікар Стоматолог Зубрицький Олександр Борисович на Doc.ua
Висококваліфікований лікар-стоматолог терапевтичного профілю, спеціаліст з ендодонтичного лікування зубів, займається лікуванням карієсу, підвищеної чутливості зубів, проводить підготовку зубів до протезування, художню реставрацію.
Лікар Стоматолог Притула Любов В'ячеславівна на Doc.ua
Любов Вячеславівна є спеціалістом з ортопедичної та терапевтичної стоматології. Вона протезує зуби знімними/незнімними конструкціями. Встановлює лікар Притула металеві, суцільно керамічні, керамічні, комбіновані протези, макро- та мікропротези
Лікар Психолог, Психотерапевт Альбокрінова Інна Василівна на Doc.ua
Психолог, психотерапевт, проводить підготовку до природніх пологів подружніх пар, роботу з депресивними станами, психогенним безпліддям, сімейні консультації, психологічне тестування. Інструктор по грудному вигодовуванню, перинатальний психолог, арт-терапевт.
Лікар Масажист, Реабілітолог Павловський Дмитро Олександрович на Doc.ua
Лікар першої категорії
Фізичний терапевт, масажист першої категорії, проводить лікувальну гімнастику, а також лікувальний масаж з метою реабілітації пацієнтів з сколіозом, артритом, артрозом, остеохондрозом, кіфозом, анкілозуючим спондилоартритом, радикулітом і ін.
Лікар Гастроентеролог, Терапевт Лябах  Олена  Дмитрівна на Doc.ua
Лікар другої категорії
Олена Дмитрівна – лікар гастроентеролог, терапевт другої категорії. Надає кваліфіковану медичну допомогу за фахом. Лікар використовує сучасні методи діагностики та лікування. Олена Дмитрівна спеціалізується на лікуванні захворювань органів травлення, розладів та порушень у роботі шлунково-кишкового тракту.
Лікар Подолог Лазорак  Оксана Володимирівна на Doc.ua
Спеціалізується на подології. Займається корекцією форми нігтьової пластини, обробкою шкіри ніг та нігтів, проведенням апаратного педикюру, обробкою тріщин, мозолів, натоптишів, видаленням бородавок. Лікує грибкові інфекції, бородавки та ін.
Лікар Ортопед, Травматолог Вовк Володимир Миколайович на Doc.ua
Висококваліфікований ортопед-травматолог з досвідом роботи більше 30-ти років. Займається лікуванням пацієнтів із захворюваннями кістково-м'язевої системи, травмами різної локалізації та станами після травм (контрактура, післятравматичний деформуючий артроз, нестабільність суглобів). Є постійним відвідувачем міжнародних науково-практичних конференцій