Львів

за ціною arrow_upward
за стажем arrow_upward
за кількістю відгуків arrow_upward
Лікар Стоматолог Медвідь Руслана Михайлівна на Doc.ua
Спеціаліст з терапевтичного лікування. Виконує художні реставрації, відбілює зуби, проводить гігієну ротової порожнини, лікує пародонтоз, пародонтит, періодонтит.
Лікар Психотерапевт Середяк Христина Василівна на Doc.ua
Христина Василівна займається індивідуальною та груповою психотерапією та тренінгами. В своїй практиці використовує психоаналіз, когнітивно-поведінкову психотерапію, психосинтез, майндфулнес, ACT, релаксації і антистресові техніки. Проводить прийом очно та з використанням інтернет-технологій
Лікар Невролог Потайчук  Людмила  Іванівна на Doc.ua
Людмила Іванівна – лікар-невропатолог вищої категорії. Спеціалізується на діагностиці та лікуванні захворювань, змін у функціонуванні центральної та периферичної нервової системи. Лікує такі захворювання, як: наслідки інсульту, неврит лицевого нерва, невралгія трійчастого нерва, полінейропатії та ін.
Лікар УЗД-фахівець Тимчук Дарія Степанівна на Doc.ua
Спеціаліст з 30-річним досвідом роботи в Ехо-діагностиці серцевої патології. У 2007 році указом Президента України присвоєно звання «Заслужений лікар України»
Лікар Хірург Матвійчук Володимир  Михайлович на Doc.ua
Лікар спеціалізується на проведенні планових та невідкладних хірургічних операцій. Здійснює оперативне лікування захворювань органів черевної порожнини, варикозного розширення вен ніг. Виконує аутодермопластику та видалення доброякісних новоутворень шкіри
Лікар Стоматолог Муренець Анжела Вікторівна на Doc.ua
Муренець Анжела Вікторівна - досвідчений лікар-стоматолог вищої категорії, володіє Сучасний технологіямі и методиками діагностики, лікування и естетичної корекції зубів, лікування ясен и пародонтиту з Використання лазеру, шинування зубів, протезування.
Лікар Стоматолог Олекшій Петро Васильович на Doc.ua
Спеціаліст з хірургічної та ортопедичної стоматології. Професійні інтереси – естетичне протезування, резекція верхівки коренів, пародонтологічні операції, постановка імплантів.
Лікар Стоматолог Пігович Володимир Дмитрович на Doc.ua
Стоматолог хірургічного профілю вищої кваліфікаційної категорії, володіє всіма методами хірургічного лікування захворювань зубів, спеціалізується на проведенні повного циклу зубної імплантації, є членом Асоціації імлантологів України.
Лікар Стоматолог Сивак Андрій Ярославович на Doc.ua
Лікар стоматолог-хірург, ортопед. Надає весь перелік послуг з хірургічної стоматології – видалення зуба, клаптева операція, пластика вуздечки верхньої і нижньої губи і т.д. До того ж займається художньою реставрацією зубів і зубних рядів.
Лікар Кардіолог Лещук Олег Богданович на Doc.ua
Олег Богданович веде прийом виключно дорослих пацієнтів, спеціалізується на діагностиці та лікуванні аритмії, кардіоміопатії, гіпертонічної та ішемічної хвороби серця