Лікар-стоматолог з комплексним підходом до здоров’я ротової порожнини. Проводить лікування карієсу, пульпіту, періодонтиту, гінгівіту та пародонтиту. Спеціалізується на професійній гігієні, естетичній реставрації та пародонтологічному лікуванні. Уважний до деталей, дбає про комфорт пацієнта та довготривалий результат.
New на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.ua
Лікар-стоматолог терапевтичного профілю та гігієніст, який займається лікуванням карієсу, пульпіту, періодонтиту, захворювань ясен та підвищеної чутливості зубів. Працює з профілактикою та збереженням здорової усмішки. Відзначається уважністю до деталей, високим рівнем акуратності та естетичним баченням при роботі з реставраціями. Має індивідуальний підхід до кожного пацієнта, вміє створити комфортну та спокійну атмосферу під час прийому. Постійно вдосконалює свої знання та впроваджує сучасні методики у щоденну практику.
New на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.ua
Лікар-стоматолог з досвідом у пародонтології, професійній гігієні та дитячому прийомі.
Проводить комплексне лікування ясен, профілактику та лікування пародонтиту, гінгівіту, рецесії ясен. Спеціалізується на професійній чистці, Air Flow, фторуванні, герметизації. Вміє знайти підхід до дітей, лікує карієс, пульпіт, проводить адаптаційні візити та профілактику розвитку прикусу.
New на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.ua
Лікар-гігієніст і терапевт-стоматолог з досвідом комплексного лікування карієсу, пульпіту, пародонтиту та гінгівіту. Професійно проводить гігієнічну чистку, видалення нальоту і каменю, пломбування та реставрацію зубів. Забезпечує профілактику та лікування запальних процесів порожнини рота, навчає правильному догляду для здорової усмішки.
Ірина Володимирівна - стоматолог терапевтичного профілю. Професійний рівень підвищує, беручи участь в науково-практичних конференціях з ендодонтії, реставрації зубів, захворювань тканин пародонта. Веде прийом і англомовних пацієнтів.
Є висококваліфікованим стоматологом. Область медичних інтересів - надання послуг з терапевтичної стоматології, протезування, хірургії, реставрації зубів.
Лікар-стоматолог, фахівець в області терапевтичної та хірургічної стоматології. Проводить реставрації зубів і протезування, займається лікуванням хвороб зубів у дітей.