Сфера професійної діяльності Олени Миколаївни включає інтерсептивну, превентивну і корекційну ортодонтію з використанням знімних і незнімних технік. Олена Миколаївна регулярно підвищує кваліфікацію на ортодонтичних семінарах.
Спеціалізується на лікуванні всіх видів карієсу та його ускладнень. Проводить професійну гігієну ротової порожнини, лікування пародонтиту,запалення ясен. Застосовує сучасні методики лікування та пломбування кореневих каналів. Займається лікуванням зубів у дітей та дорослих
New на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.ua
Лікар спеціалізується на терапевтичній стоматології. Проводить професійну гігієну і апаратне відбілювання зубів, лікування карієсу, пульпіту і періодонтиту, художню реставрацію зубів. Веде прийом для дітей від 6 років
Висококваліфікований фахівець з великим досвідом роботи. Займається діагностикою та лікуванням зубних патологій у дорослих і дітей, а також проводить процедури, спрямовані на відновлення естетичної та робочої функції зуба такі, як: відбілювання, пломбування та ін.
Ірина Степанівна лікар стоматолог-ортопед, виконує лікування і профілактику захворювань порожнини рота, а також реставрацію, чистку і відбілювання зубів, проводить ендодонтичні процедури. Також є лікарем-консультантом компанії «Colgate».
Сфера професійної діяльності Анатолія Володимировича включає комплексне терапевтичне лікування зубів і ясен, мікропротезування, протезування на імплантатах, протезування безметалове і металокерамічними коронками, знімне протезування, пародонтологію.