Лікар-стоматолог, в сферу професійної діяльності фахівця входять процедури по оперативній та естетичній стоматології. Також проводить відбілювання Air Flow, лікування тканин пародонту та ін.
Юлія Геннадіївна, лікар-стоматолог, займається лікуванням захворювань зубів і ясен, проводить процедури по естетичній реставрації, лікування кореневих каналів
Спеціалізується на дитячій, терапевтичній та ортопедичній стоматології. Проводить лікування карієсу, реставрацію зубів, професійну гігієну, високоестетичні протезування та ін.
Доктор займається ортопедичним і терапевтичним лікуванням стоматологічного профілю. Планує лікування за допомогою КТ і діагностичних моделей, тісно співпрацює з хірургом, ортодонтом і зубним техніком
Олена Валентинівна лікар терапевтичної стоматології, першої категорії. Займається лікуванням аномалій прикусу, карієсу, пульпіту, періодонтиту, ортолікуванням у дорослих пацієнтів. Проводить професійну чистку та відбілювання зубів.
Лікар-стоматолог, проводить художні реставрації, лікування зубів (ендодонтія), професійну гігієну зубних рядів, навчання гігієні порожнини рота. Лікує стоматит, пульпіт, карієс, гінгівіт та ін.
Байда Данило доктор-стоматолог, автор семи статей в профільних науково - інформаційних виданнях. Володіє патентом на ортопедичну конструкцію для реабілітації односторонніх кінцевих дефектів зубного ряду. Займається комплексною реабілітацією пацієнтів, лікуванням часткової і повної адентії, бруксизма.
Олексій Геннадійович спеціалізується на лікуванні таких захворювань як, пародонтит, пародонтоз, карієс та його ускладнення, захворювання слизової оболонки порожнини рота.
Доктор Саламаха А.С. має роки клінічної практики в області терапевтичної, естетичної та ендодонтичної стоматології. Аліна Степанівна займається 3D щелепно-лицьовою діагностикою, художнім реставрування, лікуванням кореневих каналів і всіма іншими стоматологічними маніпуляціями.