Лікар стоматолог. Доктор спеціалізується на стоматології. Проводить консультативний прийом, огляд, первинну діагностику, підбір схеми лікування. Лікує захворювання і патології ротової порожнини.
Стоматолог-хірург, фахівець в області імплантології міжнародного рівня, має вищу категорію. Займається підвищенням кваліфікації на регулярній основі в провідних клініках Німеччини, Ізраїлю, Франції.
Головний лікар мережі клінік "Стоматологічна династія", експерт в області терапевтичної, естетичної та ортодонтичної стоматології, сертифікований фахівець компанії з виготовлення Люмініри Cerinate (США), фахівець з установки вінірів та корекції прикусу елайнери.
Кандидат медичних наук, стоматолог-ортопед, стоматолог-ортодонт вищої категорії. Займається лікуванням карієсу, пародонтозу, протезуванням зубів, реставрацією зубного ряду, виправленням прикусу.
Лікар-стоматолог другої категорії. Надає лікувальну допомогу будь-якого ступеня складності - від терапевтичної стоматології до імплантології та протезування зубного ряду.
Хірург, ортопед. Професійні інтереси - навчання гігієні рота, лікування зубного каменю, нальоту, протезування на імплантатах, безметалова кераміка, лікування кореневих каналів.
Ольга Миколаївна - фахівець в загальній і терапевтичній стоматології. Займається терапією захворювань твердих тканин зубів, ясен, кореневих каналів. Проводить реставрацію зубного ряду, профілактичні заходи патологій ротової порожнини.