Лікар проводить лікування зуба під мікроскопом, художню реставрацію всіх груп зубів, відбілювання зубів, лікування каріозних і некаріозних уражень зубів і їх ускладнень, ендодонтичне лікування системи кореневих каналів, професійну гігієну порожнини рота
Лікар стоматолог, спеціалізується на проведенні видалення зубів, пломбування, а також гігієнічних маніпуляціях. Проводить лікування карієсу, пульпіту, періодонтиту.
Лікар-стоматолог здійснює лікування зубів і кореневих каналів, працює під мікроскопом. Допомагає пацієнтам у вирішенні проблем з прикусом, консультує з питань естетики посмішки і проводить діагностичну фотометрію обличчя. Крім того, лікар виконує професійні гігієнічні чистки зубів і відбілювання
Пріоритетні напрямки роботи доктора лікування пацієнтів із захворюваннями зубів, ясен, а також слизової оболонки рота.
Відмінна риса роботи - творчий підхід до мініінвазивних високоестетичні лікування з максимальним збереженням твердих тканин зубів дорослих і дітей. Лікар спеціалізується на проведенні професійної гігієни та відбілювання зубів.
Олена Володимирівна займається лікуванням зубів у маленьких пацієнтів. Спеціалізується на лікуванні кореневих каналів зубів і захворювань ясен. Крім того лікує карієс і його ускладнення у вигляді інших хвороб ротової порожнини