Наталя Олександрівна є лікарем-стоматологом загального профілю, а також провідним фахівцем клініки з гігієни і профілактики захворювань зубів. Лікує сам карієс і все його ускладнення, а також усуває дефекти зубного ряду.
Юлія Федорівна - лікар-стоматолог, цілком спеціалізується на ендодонтичній стоматології. У професійні інтереси доктора входить лікування кореневих каналів, а також терапія запальних процесів навколо коренів зубів.
Область професійних інтересів Володимира Юрійовича охоплює лікування каріозних і некаріозних захворювань, патологічної стертості зубів, пульпіту, періодонтиту. Лікар компетентний у професійній гігієні порожнини рота, відбілюванні зубів.
Лікар надає повну реабілітацію пацієнтам з проблемами зубощелепної системи, застосовуючи комплексний підхід від ортопедичної підготовки, хірургії та імплантації до кінцевого протезування.
Спеціаліст в галузі стоматології, пріоритетними напрямками в роботі якого є відновлення жувальної функції зубів, а також їх естетична реставрація та імплантація, кісткова пластика і синус ліфтинг. Варто зазначити, що Олександр Ігорович також має досвід роботи за фахом за кордоном (Росія).
Доктор спеціалізується на лікуванні карієсу, пульпіту періодонтиту. Також проводить протезування, хірургічний прийом, застосовує сучасні методи лікування та
пломбування кореневих каналів. Володіє технологією прямої реставрації, протезування за допомогою знімних
і незнімних конструкцій
Лікар стоматолог-терапевт, стоматолог-ортопед. Виконує різні види протезування зубів. Займається лікуванням і профілактикою карієсу, пульпіту, пародонтиту, періодонтиту, ерозії зубів
Лікар використовує в роботі сучасні методики ортодонтичного лікування і діагностики, веде прийом дорослих і дітей. Проводить конділографію. Володіє технікою нейром'язової пальпації по Славічеку