Елла Василівна надає послуги з лікування ортодонтичних проблем у пацієнтів. У своїй роботі використовує знімні і незнімні ортодонтичні апарати, брекет-системи: традиційні і безлігатурні (самолігуючі), прозорі капи (система EasyAlign). Лікує аномалії розмірів і форми зубів, імпактні, ретініровані, надкомплектні зуби, зміщення прикусу
Сфера професійної діяльності Рустама Алієвича включає надання стоматологічної допомоги при ускладненнях каріозного процесу, часткової втрати коронкової частини зуба шляхом художнього реставрування, повної втрати зуба шляхом протезування.
Стоматолог, володіє методами реставрації та лікування зубів, пломбує і відбілює зуби, а також переліковує канали, займається протезуванням. Спеціаліст в художній реставрації зубів і лікуванні кореневих каналів.
Лікар-стоматолог спеціалізується на естетичній стоматології, мікропротезуванні, ендодонтії. Вона проводить профілактику карієсу, лікує тканини пародонту, виконує мікропротезування і відбілювання зубів.
Лікар-стоматолог спеціалізується на хірургічних маніпуляціях в стоматології, проводить хірургічне та нехірургічне лікування тканин пародонту, імплантацію зубів, видалення зубів будь-якої складності, кісткову пластику і багато іншого.
Олександр Олександрович - фахівець в ортопедичної стоматології: терапія зубних каналів, зняття травми твердих тканин зубів і пульпи, відновлення, протезування зубів тощо.
Спеціаліст з хірургічного лікування зубів. Проводить вестибулопластику, видалення зубів, резекцію верхівки кореня, синус-ліфтинг, френулопластику, кісткову пластику і імплантацію. В роботі застосовує технологію A-PRF.
Лікар проводить ускладнене імплантологічне лікування, кісткову пластику, синус-ліфтинг, реконструкцію альвеолярного гребеня, клаптеві операції та інші маніпуляції, що сприяють лікуванню і профілактиці захворювань зубів.
Лікар надає широкий спектр послуг в області ортопедичної стоматології. Віталіна Вікторівна ставить діагноз і проводить лікування пацієнтів, включаючи відновлення і протезування зубів, Крім терапевтичного лікування доктор займається художньою реставрацією зубів. Лікування проводиться у дорослих і маленьких пацієнтів