Лікар спеціалізується на дитячій стоматології. Проводить пломбування, реставрацію, видалення зубів. Лікує такі захворювання і патології, як: карієс пульпіт, періодонтит. Веде прийом дітей від народження
Ольга Миколаївна пройшла тематичні курси, майстер-класи та лекції з ендодонтії, реставрації зубів, протезування (металокерамікою і безметалове коронками).
Доктор займається лікуванням карієсу будь-якої складності, лікуванням каналів під мікроскопом, художньою реставрацією, професійною гігієною ротової порожнини
Стоматолог терапевтичного та хірургічного профілю, виконує широкий спектр хірургічних стоматологічних втручань, включаючи закритий і відкритий кюретаж, пластику вуздечки язика, лікування періімплантіта, лікування тканин пародонту за допомогою діодного лазера.
Стоматолог-терапевт, хірург. Проводить зубозберігаючі процедури у вигляді лікування каріозних пошкоджень зубів, протезування. У разі неможливості зберегти зуб - проводить видалення зубів, також видаляє кісти.
Стоматолог, дипломований фахівець в сфері загальної та ортопедичної стоматологічної допомоги, володіє методами корекція типових і нетипових патологій тканин зуба, проводить корекцію всіх типів адентії методом знімного і незнімного протезування.
Стоматолог, що спеціалізується на ортодонтичному профілі стоматологічного лікування, володіє методами корекції ортодонтичної патології самолігуючі, комбінованими, естетичними і іншими видами брекетів, пластинок.
Лікар стоматолог, працює по терапевтичному напрямку, проводить ендодонтичне лікування, мікропротезування, а також володіє методиками відбілювання і прямої реставрації зубів.
Орест Олегович спеціалізується на наданні якісної стоматологічної допомоги дорослим пацієнтам та дітям у напрямку терапії зубів та ясен, протезування та стоматологічної хірургії.