Стоматолог-терапевт, хірург. Проводить зубозберігаючі процедури у вигляді лікування каріозних пошкоджень зубів, протезування. У разі неможливості зберегти зуб - проводить видалення зубів, також видаляє кісти.
Стоматолог, дипломований фахівець в сфері загальної та ортопедичної стоматологічної допомоги, володіє методами корекція типових і нетипових патологій тканин зуба, проводить корекцію всіх типів адентії методом знімного і незнімного протезування.
Стоматолог, що спеціалізується на ортодонтичному профілі стоматологічного лікування, володіє методами корекції ортодонтичної патології самолігуючі, комбінованими, естетичними і іншими видами брекетів, пластинок.
Лікар стоматолог, працює по терапевтичному напрямку, проводить ендодонтичне лікування, мікропротезування, а також володіє методиками відбілювання і прямої реставрації зубів.
Орест Олегович спеціалізується на наданні якісної стоматологічної допомоги дорослим пацієнтам та дітям у напрямку терапії зубів та ясен, протезування та стоматологічної хірургії.
Валерій Юрійович займає пост завідувача відділенням стоматології медичного центру "Медіса-Центр", доктор виконує повний спектр послуг, що надаються в рамках терапевтичної та ортопедичної стоматології. Також Валерій Юрійович є справжнім експертом в ендодонтичному лікуванні зубів.
Лікар ортодонт, стоматолог, фахівець в області установки ортодонтичних апаратів (брекетів - саморегулюючих, керамічних, металевих, сапфірових, кап, пластин), зубних імплантатів.
Головний лікар клініки «Ігма», лікар-стоматолог першої категорії, здійснює терапевтичний прийом з особливостями роботи з дітьми та вагітними, фахівець з мінімально-інвазивної терапії.
Кульгінський Євген Анатолійович лікар першої категорії і кандидат медичних наук. Вже більше 10 років спеціалізується на ортодонтії. Є членом асоціації стоматологів України, лікарів-ортодонтів України і Європейської ортодонтичної асоціації. Він виконує всілякі процедури по ортодонтії та лікує зубні захворювання.
Лікар-стоматолог, займається ендодонтією, естетичною стоматологією і всім тим, що пов'язано з терапевтичною стоматологією. Має індивідуальний підхід до лікування зубів кожного окремого пацієнта. Постійно підвищує свою кваліфікацію за допомогою різних курсів і семінарів.