Максим Олександрович є спеціалістом а області хірургічної стоматології, імплантації, ортопедії, протезуванні, встановленні вінірів, пародонтології. Веде прийом дорослих та дітей від 3 років.
Ольга Петрівна спеціалізується на пародонтології і гігієні порожнини рота. Проводить скейлінг, вектор-терапію, плазмоліфтинг, відбілювання зубів, лікує дисколорацію зубів, захворювання СОПР, гінгівіт, пародонтит.
Ліна Юріївна спеціалізується на терапевтичній та ортопедичній стоматології. Лікар усуває дефекти зубного ряду, лікує ускладнення карієсу, і захворювання порожнини рота.
Лікар стоматолог другої категорії Стороженко Ольга Володимирівна володіє всіма методиками терапевтичного лікування зубів, що дає можливість вести прийом як дорослих пацієнтів, так і дітей будь-якого віку.
Лікар спеціалізується на терапевтичній стоматології, пародонтології. Проводить консультативний прийом, огляд, первинну діагностику, підбір схеми лікування. Лікує такі захворювання і патології, як: периімплантит, мукозит, пародонтит, гінгівіт
Віталій Валерійович спеціалізується на хірургічній і терапевтичній стоматології. Лікує карієс і викликані ним ускладнення у вигляді пульпіту, періодонтиту і т. д. У своїй практиці використовує сучасні методи профілактики і лікування