Головний лікар, мультидисциплінарний спеціаліст (лікар стоматолог-мікроскопіст, протезист, хірург імплантолог, пародонтолог) займається складанням комплексних планів лікування, якими займається команда « Brovchak Dental» та несе відповідальність за всю зроблену роботу! Займається лікуванням зубів під мікроскопом, протезуванням, зубозберігаючими маніпуляціями та операціями, видаленням та імплантацією зубів.
Остап Богданович закінчив університет з відзнакою та дотримується принципу безперервного навчання. Він переконаний, що сучасний стоматолог має не лише володіти знаннями, а й постійно вдосконалюватися. Дотримуючись європейських стандартів лікування та принципів доказової медицини, забезпечує високу якість і безпеку для кожного пацієнта. Володіє відмінними хірургічними навичками та виконує складні втручання з максимальною точністю. Професіоналізм, уважність і відповідальність роблять його надійним фахівцем, якому довіряють.
Лікар-стоматолог вищої категорії. Має 2 вищі категорії з терапевтичної та дитячої стоматології. Стаж роботи 25 років. Проводить комплексний терапевтичний та дитячий прийом, займається реставрацією зубів, герметизацією фісур, лікуванням пульпіту та карієсу зубів, пломбуванням кореневих каналів, реставрацією зубів за допомогою техніки армування – адгезивний міст, шинуванням рухомих зубів, лікуванням пародонтиту та лікування пародонтиту. Обирає оптимальний метод лікування з використанням виключно інноваційних технологій.
Спеціалізується на ортопедичному прийомі – проводить комплексну діагностику. Здійснює повне анатомічне та функціональне відновлення зубних рядів за допомогою коронок, вкладок, вінірів
Лікар стоматолог-терапевт, стоматолог-ортопед є професіоналом своєї справи. Займається діагностикою та лікуванням захворювань ясен і зубів, таких як: карієс, періодонтит, пульпіт. Проводить естетичне протезування, пломбування зубів, шинування, лікування каналів.
Клочко Вікторія Олегівна – головний терапевт,
ендодонтист, стоматолог ортопед, естетичний
дантист, автор-виконавець. Харизма і ніжні руки лікаря змушують забути всі страшні міфи складені для стоматологів.
Лікар проводить комплексну професійну гігієну ротової порожнини у дітей, знімне протезування та незнімне протезування, відбілювання зубів, реставрацію зубів та ін. маніпуляції.
Моя робота стоматолога – це не тільки лікування, але й створення позитивного досвіду для пацієнтів. Я завжди прагну до того, щоб візит до мене був максимально комфортним і безболісним. Розумію, що для багатьох людей стоматологічне лікування може викликати стрес, тому намагаюся зробити все можливе, щоб пацієнти відчували себе спокійно і впевнено. Уважність до деталей та тепле спілкування допомагають мені створювати довірливі стосунки з кожною людиною.
Лікар спеціалізується на ортодонтії, ортопедичній стоматології. Проводить консультативний прийом, огляд, діагностику та лікування порушень прикусу знімною (пластинки і трейнери) і незнімної (брекети) апаратурою, міокорекцію за допомогою ЛФК. Веде прийом для дітей і дорослих від 3-х років