Сфера професійної діяльності Наталії Федорівни включає всебічний лікарський нагляд за дітьми до року, спостереженням дітей, часто схильних до респіраторних інфекцій, терапію дітей з алергічними реакціями, дітей з кишковими розладами, інфекціями дихальних шляхів.
Ольга Ігорівна діагностує і лікує алергічні захворювання у маленьких пацієнтів. Лікар спостерігає дітей з хронічними алергічними захворюваннями, хворобами дихальної системи. У лікаря комплексний підхід в діагностуванні захворювання з призначенням відповідної індивідуальної схеми лікування
Дитячий гастроентеролог, педіатр, має вищу категорію, володіє сучасними методами діагностики і лікування хвороб шлунково-кишкового тракту, застосовує фітотерапію, дає поради з приводу харчування дітей (у тому числі при необхідності підбору замінників грудного молока).
Марія Євгенівна - педіатр-неонатолог, імунолог-алерголог. Лікар спеціалізується на терапії новонароджених і дітей раннього віку. Крім того. Марія Євгенівна - автор 150 наукових робіт і статей, 5 патентів. За алергології та імунології приймає не тільки дітей, а й дорослих.
Марія Миколаївна - кваліфікований педіатр, проводить діагностику, лікування і профілактику дитячих хвороб, надає поради батькам з фізичного розвитку здорових дітей
Сергій Олександрович - дипломований лікар, який спеціалізується на педіатрії, терапії, імунології, ендокринології, озонотерапії і біологічній медицині. Займається лікуванням хронічних бактеріальних, вірусних, грибкових і паразитарних інфекцій
В'ячеслав Вікторович спеціалізується на діагностиці та лікуванні гострих і хронічних захворювань у дітей. Займається лікуванням захворювань травного тракту, шкірного покриву, захворювань дихальної і серцево-судинної системи
Лікар-педіатр з багаторічним досвідом роботи виконує лікування неускладнених дитячих хвороб і спостерігає за формуванням імунної системи дітей. Консультує з харчування та розвитку дітей будь-якого віку. Успішно лікує вірусні захворювання, хвороби очей і вуха, захворювання органів дихання і травлення, хвороби шкіри.
Лікар-педіатр, спеціаліст з нутриціології ( «гігієна харчування»), напрямки діяльності якого виглядають наступним чином: ведення дітей до 18 років, вакцинація, корекція харчування, лікування харчової алергії, а також соматично-ослаблених дітей
Педіатр Людмила Михайлівна проводить корекцію психосоматичних причин дитячих хвороб, терапію порушень роботи органів травлення, гепатобіліарної, бронхолегеневої і інших систем у дітей, спостерігає дітей першого року життя, стежить за нормальним розвитком дитини, виявляє відхилення від норми.