Лікар-педіатр першої категорії проводить консультативний прийом дітей з народження. Виконує загальні лікарські процедури і маніпуляції. Консультує з питань сезонної вакцинації від грипу, становить виконання плану щеплень, займається лікуванням і профілактикою дитячих інфекційних захворювань, порушень роботи шлунково-кишкового тракту, хвороб дихальних шляхів та ін.
Доктор виший категорії з багаторічним досвідом роботи в педіатрії. Веде консультативний прийом з приводу грудного вигодовування, введення прикорму, раціонального харчування та догляду за дітьми, календаря вакцинації. Лікує захворювання дихальних шляхів, шлунково-кишкового тракту і інфекційні захворювання у пацієнтів з народження до 18 років
Тетяна Миколаївна компетентна в лікуванні малюків, у яких спостерігаються різноманітні функціональні порушення шлунково-кишкового тракту, лікуванні різних дерматитів, патронажі новонароджених, лікуванні та подальшій профілактиці захворювань, що виникають в дихальній системі. Також проводить коригування харчування дітей
Висококваліфікований фахівець з питань діагностики та лікування патологічних процесів, зумовлених спадковою схильністю. Наталія В'ячеславівна має досвід ведення пацієнтів з різними патологіями обміну речовин
Лікар веде прийом дітей з народження і до досягнення повноліття, допомагає пацієнтам з гострими респіраторними інфекціями, пневмоніями і бронхітами, лікує дитячі інфекції. Для підвищення кваліфікації регулярно відвідує курси тематичного удосконалення, семінари та передатестаційні цикли
Займається діагностикою та лікуванням захворювань дихальних шляхів, шлунково-кишкового тракту і органів сечостатевої системи у дітей. Веде дітей від 0 до 18 років
Ольга Юріївна спеціалізується на наданні невідкладної допомоги дітям, патронажі новонароджених і дітей першого року життя. Лікар проводить профілактичні огляди дітей до року, здійснює підтримку грудного вигодовування, введення прикорму за віком, огляди для школи і дитячого садка. Працювала в швидкої допомоги в складі педіатричної бригади. Має другу вищу освіту за фахом - психологія
Висококваліфікований фахівець в області педіатрії. Займається діагностикою та лікуванням широкого спектру дитячих захворювань, патронажем новонароджених, а також оформленням різної документації (Оформлення дитини в дитячий сад, школу, табір і т. д.).
Ніна Андріївна займається спостереженням дітей до 1-го року, стежить за функціональним станом у дітей, проводить вакцинацію дітей і дорослих пацієнтів. Лікує такі захворювання: бронхіт, ГРВІ, гастрит, тонзиліт і т.д.