Приватні лікарі Києва

Київ, пр-т Героїв Сталінграда, 10 а
Київ, вул. Оболонська, 6
Доктор спеціалізується на ультразвукової діагностики. Проводить УЗД-діагностику органів черевної порожнини і малого таза, заочеревинного простору, а також щитовидної залози, лімфатичних вузлів і головного мозку
Фізичний терапевт, який спеціалізується на роботі з дітьми до року (раннє втручання), проводить лікувальний масаж для дітей та дорослих, а також комплексну фізичну реабілітацію при порушеннях постави, остеохондрозі.
Медичний психолог, психолог-консультант. Веде роботу з життєвими кризами, депресіями, невпевненістю в собі, проблемами у взаєминах, незадоволеністю роботою, життям, проблемами у вихованні дітей, проблемами вибору життєвого шляху. Допомагає позбутися від стану хронічного чи гострого відчуття нещастя, дискомфорту, напруги або тривоги, страху
Дніпро, вул. Савченко, 3
Лікар спеціалізується на терапевтичній стоматології. Проводить консультативний прийом, всі види лікування зубів і художню реставрацію. Лікує такі захворювання і патології, як: карієс, стоматит, пульпіт, пародонтит, періодонтит
Доктор проводить консультативний прийом, формування плану лікування, ведення пацієнтів, аналіз ЕЕГ-досліджень. Лікує неврологічні захворювання у дітей та дорослих
Лікар-психіатр, яка обізнана в сучасних методах діагностики та лікування психічних захворювань.
Київ, вул. Велика Китаївська, 10 а
Апаратний масажист, займається проведенням LPG-масажу і пресотерапії для зменшення обсягу жирових відкладень, відновлення тургору шкіри, лікування целюліту. Допомагає пацієнтам, що страждають від невриту, радикуліту, болі в шиї і спині, ішіасу, прострілу.
Лікар-офтальмолог, проводить підбір окулярів, включаючи прогресивні і офісні, які призначені для корекції вікових змін зору (пресбіопія), а також підбір м'яких контактних лінз.