Приватні лікарі Києва

Дерматовенеролог, косметолог Лілякова Анна Олексіївна має великий досвід роботи. Проводить такі процедури як: лазерне лікування доброякісних новоутворень шкіри, лазерне омолодження, лазерне шліфування і пілінг, лазерне лікування грибка нігтів, рожевих вугрів, судинних зірочок і хвороби червоних щік і багато іншого.
Лікар спеціалізується на педіатрії. Займається лікуванням таких захворювань, як: ангіна, грип, риніт, панкреатит, бронхіт, цистит
Лікар спеціалізується на терапії, фізичній і реабілітаційній медицині. Веде консультативний прийом, огляд, первинну діагностику, призначає схему лікування
Акушер-гінеколог. УЗД фахівець. Займається лікуванням захворювань, що передаються статевим шляхом, лікує гормональні порушення, а також гінекологічні хвороби, такі як: вагініт, вульвіт, кольпіт. Проводить ультразвукову діагностику органів малого тазу, постановку ВМС. Проводить гінекологічні операції.
Лікар спеціалізується на урології. Проводить масаж передміхурової залози, інсталяцію уретри, встановлення сечового катетера, пластику вуздечки статевого члена, видалення папілом/кондилом/атером
Тетяна Вікторівна є фахівцем в області дерматології та косметології, проводить дерматоскопію і діагностику новоутворень шкіри, виконує лазерне видалення новоутворень шкіри, лазерне омолодження і лазерне лікування захворювань і дефектів шкіри
Григорій Миколайович - лікар загальної практики, сімейний лікар
Андрій Юрійович спеціалізується на інфектології. Проводить консультації та лікування інфекційних захворювань. Лікування гострих кишкових інфекцій (вірусні та бактеріальні).
Лікар веде прийом дорослих та дітей. Лікує: біль у спині (дорсалгія), біль у шиї (цервікалгія), остеохондроз, протрузія міжхребцевого диска, міжхребцева грижа, запалення сідничного нерва (ішіас), коксартроз, гонартроз, сколіоз, бурсит, кіфоз, лордоз та інші . Проводить реабілітацію після: видалення міжхребцевої грижі, операції із заміни суглобів, травм, переломів, ДТП, інсультів.