Лікар-уролог надає амбулаторні і виїзні послуги з лікування гострих і хронічних запальних захворювань у пацієнтів урологічного профілю: простатит, уретрит, баланопостит, орхіт, епідидиміт, гіперплазії простати і інші
Оксана Станіславівна на проведенні професійної чистки зубів, зняттям зубних відкладень,
препаруванні каріозних порожнин зубів,
встановленні тимчасових і постійних пломб. Також лікар видаляє молочні зуби, встановлює тимчасові коронки (на тимчасові молочні зуби).
Має досвід роботи з кофердамом, ендомотором.
Лікар спеціалізується на логопедії. Проводить консультативний прийом, логопедичні заняття, заняття з Forbrain, логопедичний масаж. Лікує такі захворювання і патології, як: дислалія, дизартрія, алалія, заїкання, СДУГ, синдром Дауна
Психолог, психотерапевт, психіатр. Займається лікуванням тривожних розладів, безсоння, депресій, неврозів, панічних розладів і т.д. Консультує дорослих і дітей.
Лікар-реабілітолог проводить фізичну реабілітацію пацієнтам з неврологічними порушеннями, після ДТП, переломів, травм хребта. У своїй практиці застосовує сучасні методики реабілітації. Проводить ЛФК, вправи на балансирі, тренажері Гросса, вестибулярні вправи, а також вправи по Сандакову.
Лікар спеціалізується на сімейній медицині. Проводить консультативний прийом, огляд, первинну діагностику, підбір схеми лікування. Лікує такі захворювання і патології, як: грип, бронхіт, цистит, ГРВІ, коліт, анемія
Доктор займається веденням пацієнтів і призначенням індивідуальної дієтичної програми при захворюваннях шлунково-кишкового тракту, нервової, серцево-судинної, репродуктивної системи, алергії, харчової непереносимості, захворюваннях шкіри, нирок, щитовидної залози.
Аліна Вікторівна займається діагностикою та лікуванням захворювань дихальних шляхів та органів слуху. Лікар проводить отоларингологічну діагностику сучасними ендоскопічними методами. За підсумками обстеження підбирає пацієнтові курс терапії, проводить лікувальні процедури.
Коли варто звернутися до нейрохірурга? Хронічний біль у спині: який віддає в ногу або руку, супроводжується онімінням кінцівок. Грижі та протрузії міжхребцевих дисків: підтверджені на МРТ, що викликають стійкий больовий синдром. Наслідки травм: болі в хребті або голові після падінь, аварій чи спортивних травм. Новоутворення: підозра на пухлини головного, спинного мозку або нервових корінців. Тунельні синдроми: оніміння пальців рук, слабкість у кисті (защемлення нервів у каналах). Стійкі головні болі: які не піддаються звичайному медикаментозному лікуванню.