Ярина Ярославівна практикує методи арт-терапії та гештальт підхід. Надає психологічну допомогу при підвищеній тривожності, страхах, невротичних розладах, проблемах взаємодії у колективах та сім'ї. Займається розвивально-корекційною роботою при порушеннях психічного розвитку. Проводить психологічне консультування батьків з питань розвитку та виховання дітей.
Професійна підготовка лікаря дає змогу правильно діагностувати і грамотно лікувати широкий спектр захворювань і патологічних станів внутрішніх органів. Велику увагу лікар приділяє виявленню факторів ризику і запобіганню розвитку хронічних захворювань, надає рекомендації щодо правильного харчування та здорового способу життя, призначає терміни вакцинації
Ярослав Миколайович фахівець в області отоларингології. Проводить діагностику, лікування і профілактику захворювань носа, вуха, горла і придаткових пазух. Здійснює повний спектр ЛОР-маніпуляцій, таких як промивання слухового проходу, пункція гайморової пазухи, видалення стороннього тіла, розтин паратонзилярного або парафарінгеального абсцесу, промивання мигдалин і ін.
Лікар-невролог займається діагностикою, профілактикою та лікуванням неврологічних порушень у дорослих і дітей. Спеціалізується на проведенні сеансів кінезітерапії, лікувальному і профілактичному масажі. Надає допомогу при болях у спині, остеохондрозі, міжхребцевих грижах, запаленнях сідничного нерва
Логопед-дефектолог спеціалізується на лікуванні таких захворювань, як дислалія, дизартрія, ринолалія, алалія, заїкання, тахілалія. Ірина Михайлівна проводить своїм пацієнтам логопедичні заняття, заняття з Forbrain, логопедичний масаж
Дитячий стоматолог займається лікуванням захворювання зубів і ясен, карієсу, пульпіту. Проводить видалення молочних зубів, герметизацію фісур, реставрацію молочних зубів, профілактичну чиcтку, фторування зубів. Крім того стоматолог практикує лікування уві сні
Олександр Миколайович проводить діагностичні та лікувальні процедури для усунення запальних захворювань внутрішніх органів. Знаходить причину алергічних реакцій, лікує інфекційні захворювання, порушення роботи серцево-судинної системи. Допомагає пацієнтам з хронічними патологіями органів травлення (гастрит, холецистит, виразкова хвороба). Володіє методами проведення ультразвукової діагностики та ЕКГ
Лікар спеціалізується на отоларингології. Проводить консультативний прийом, промивання лакун мигдалин, промивання порожнини носа по Проетцу, туалет порожнини носа, туалет порожнини вуха, видалення сірчаних пробок, катетеризацію слухової труби. Веде прийом дорослих і дітей з 12 років
Лікар-фахівець з загальної практики-сімейної медицини. Надає первинну медичну допомогу дитячому та дорослому населенню. Займається профілактикою і лікуванням хвороб. Бере активну участь в науково-практичних конференціях, майстер-класах, тренінгах. Має досвід роботи в області лікувальної справи
Доктор спеціалізується на дерматовенерології і трихолог. Проводить консультативний прийом, цифрову та ручну дерматоскопію всіх видів новоутворень шкіри, тріхоскопію волосистої частини голови, діагностику та лікування шкірних хвороб,
фототерапию nb UVB 311 нм, кріохірургічне видалення новоутворень