Приватні лікарі Києва

Дарина Олександрівна - аспірант ЛОР-інституту, проводить амбулаторний прийом ЛОР-пацієнтів дорослих і дітей від 12 років, лікування згідно сучасних протоколів та дотримання принципів EBM. Лікує захворювання та надає такі послуги, як: ішемізація слизової оболонки носа, ПХО рани та перев’язки, розтин фурункула зовнішнього слухового ходу та вушної раковини або носа, пункція верхньощелепної пазухи, промивання носової порожнини по Проетцу ("кукушка"), продування слухової труби по Політцеру, катетеризація слухової труби (інсталяція лікарських речовин), пневмомасаж барабаної перетинки, вливання лікарських засобів в гортань, видалення стороннього тіла з порожнини носа/вуха/ гортані, коагуляція судин порожнини носа з анестезією, зняття та накладання швів, розкриття та дренування паратонзилярних та парафарингельних абсцесів, видалення атером, зупинка носових кровотеч, репозиція кісток носу, радіохвильова вазотомія носових раковин.
с.Новосілки, вул. Олександрівська 1
Лікар акушер-гінеколог, лікар УЗД. Спеціалізується на діагностиці та лікуванні гінекологічних захворювань, гормональних порушень, патологій шийки матки. Проводить кольпоскопію,підбір контрацепції, ведення вагітності. Виконує УЗД органів малого тазу, молочних залоз, щитоподібної залози, м'яких тканин, черевної порожнини, нирок, сечового міхура та передміхурової залози.
Київ, вул. Володимирська, 51/53
Доктор веде консультації та психотерапевтичні сеанси. Надає консультації в Американському медичному центрі з серпня 2015 року. Крім того, працює в Київській міській психіатричній лікарні, займається організацією проектів у Всесвітній асоціації дитячої та підліткової психіатрії та суміжних професій (ІАСАРАР), а також тісно співпрацює з Українським науково-дослідним інститутом соціальної і судової психіатрії та наркології.
Київ, пер. Политехнический, 1/3
Київ, вул. Вадима Гетьмана, будинок 1-А
Тетяна Миколаївна дитячий лікар-стоматолог, приймає дітей від 1 року. Спеціалізується на лікуванні гінгівіту, пародонтиту, карієсу, пульпіту молочних і постійних зубів, захворювань слизової оболонки порожнини рота. Проводить рентгенологічне обстеження зубів.
Стоматолог-хірург. Ярослав Васильович проводить зубозберігаючі процедури, також займається видаленням зубів, компетентний в установці імплантів.
Стоматолог, який займається терапевтичним лікуванням зубів. Доктор Ігнатушко компетентна в лікування каріозних пошкоджень, а також їх ускладнень (періодонтит, пульпіт), реставрації зубів.
Кривий Ріг, вул. Філатова, 10
Лікар стоматолог-ортодонт, займається лікуванням карієсу, підвищеної чутливості зубів, проводить підготовку зубів до протезування, художню реставрацію, встановлює різні види брекет-систем.
Зоряна Володимирівна лікар-масажист, спеціалізується на проведенні лікувального масажу спини та всього тіла, також займається фізичною реабілітацією після травм, переломів, інсульту тощо.