Приватні лікарі Києва

Акушер-гінеколог з навичками діагностичних маніпуляцій і сучасною теоретичною підготовкою. Спеціалізується на діагностиці та лікуванні захворювань, що передаються статевим шляхом, ендокринних порушень репродуктивної функції, запальних захворювань матки і придатків, ерозій та дисплазій шийки матки та іншої гінекологічної патології. Бере активну участь в національних та міжнародних науково-практичних конференціях, конгресах, симпозіумах за фахом
Практикуючий стоматолог-хірург займається лікуванням радикулярних кіст, періодонтиту, ретенції і дистопії зубів. Також в сферу його діяльності входить видалення кісти щелепи і пластика вуздечок губ і язика
Спеціаліст, який займається вирішенням питань стосовно діагностики та лікування інфекційних та запальних захворювань жіночих репродуктивних органів. Також Віра Василівна, окрім пошуку і терапії гінекологічних патологій, проводить консультації для вагітних на різних етапах розвитку плоду
Ганна Олегівна доктор загальної практики, сімейний лікар. Займається діагностуванням та лікуванням таких захворювань як: бронхіт, пневмонія, ГРВІ, гіпертонічна хвороба, ішемічна хвороба серця, стенокардія, ХОЛЗ, цукровий діабет 2-го типу, остеоартроз, езофагіт, ГЕРХ, хронічний гепатит, варикозна хвороба та ін.
Лікар-дерматолог приймає як дорослих, так і маленьких пацієнтів. Лікує такі шкірні захворювання як дерматит, еритразма, вугрі, грибоподібний мікоз, різні види лишаю, себореї, коросту, контагіозний молюск та ін. Також проводить видалення доброякісних новоутворень шкіри методом кріодеструкції
Дерматовенеролог, косметолог Лілякова Анна Олексіївна має великий досвід роботи. Проводить такі процедури як: лазерне лікування доброякісних новоутворень шкіри, лазерне омолодження, лазерне шліфування і пілінг, лазерне лікування грибка нігтів, рожевих вугрів, судинних зірочок і хвороби червоних щік і багато іншого.
Лікар спеціалізується на педіатрії. Займається лікуванням таких захворювань, як: ангіна, грип, риніт, панкреатит, бронхіт, цистит
Лікар спеціалізується на терапії, фізичній і реабілітаційній медицині. Веде консультативний прийом, огляд, первинну діагностику, призначає схему лікування
Акушер-гінеколог. УЗД фахівець. Займається лікуванням захворювань, що передаються статевим шляхом, лікує гормональні порушення, а також гінекологічні хвороби, такі як: вагініт, вульвіт, кольпіт. Проводить ультразвукову діагностику органів малого тазу, постановку ВМС. Проводить гінекологічні операції.
Лікар спеціалізується на урології. Проводить масаж передміхурової залози, інсталяцію уретри, встановлення сечового катетера, пластику вуздечки статевого члена, видалення папілом/кондилом/атером