Приватні лікарі Києва

Займається проблемами виправлення прикусу, використовуючи системи багатофункціональних, механічних знімних, незнімних апаратів ортодонтичних. Спеціалізується на установці брекет-систем, суглобових кап. Коригує функціональні, естетичні недоліки прикусу, розташування окремих зубів, лікує аномалії ортодонтичного профілю у людей будь-якого віку. Проводить ортодонтичну підготовку перед початком протезування, процедур по установці імплантатів, реставрацій, перед відновленням жувальних, ріжучих поверхонь зубів.
Веде прийом дорослих пацієнтів, дітей. Професійні інтереси - лікування запальних захворювань (гостра / хронічна стадія), алергій ЛОР-органів. Проводить промивання по Проетцу, пункцію в пазухи, продування по Політцеру, видалення сірчаних пробок, промивання мигдалин.
Київ, вул. Златоустівська, 16
Лікар займається медичним супроводом дорослих пацієнтів і дітей, діагностикою та лікуванням вертеброгенної і цереброваскулярної патології (НМК, енцефалопатія, невропатія, судомний синдром). Проводить паравертебральні блокади, а також допомагає вилікувати терапевтичні захворювання
Лікар консультує з питань порушення мозкового кровообігу, захворювань центральної нервової системи, токсичних та периферичних захворювань нервової системи, алкогольних і наркотичних ушкоджень центральної нервової системи і лікує їх.
Лікар-отоларинголог, веде дорослий прийом, проводить ендоскопічне дослідження ЛОР-органів, займається лікування запальних і інфекційних захворювань гортані, глотки, вуха і носової порожнини
Бровари, вул. Симона Петлюри, 21-В секція Б, ЖК Палладіум
Петропавлівська Борщагівка, вул. Ярослава Мудрого 66А-66Б
Київ, вул. Кудрявська, 31/33
Усі види малих гінекологічних операцій у тому числі лапаротомічних та лапароскопічних. Переривання вагітності до 12 тижнів та у пізніші терміни за медичними показаннями; Пластичні операції на промежини; Всі види УЗД: Органи ШКТ, нефроуренарна система, щитовидна залоза, молочна залоза, простата, поверхневі утворення, скринінгові дослідження вагітних. Обстеження та лікування безпліддя. Ведення вагітних. Накладання шва на шийку матки при ІЦН (шовк, мерсиленова стрічка). Спостереження та ведення вагітних з екстрагенітальною патологією у різні терміни.
Людмила Олександрівна спеціалізується на діагностуванні та терапії інфекційних захворювань, а також хвороб печінки. Доктор розробляє схему лікування при гострих респіраторних, вірусних, бактеріальних захворюваннях, хронічних гепатитах C, B.
Доктор Бондаренко лікар-дерматоонколог, фахівець з лазерних технологій. Займається діагностикою (дерматоскопія) і лазерним лікуванням новоутворень шкіри: вірусних, судинних, доброякісних, злоякісних; лазерним омолодженням; лазерної шліфуванням і пілінгом; лікуванням оніхомікоза (грибка нігтів), розацеа, ерітрокупероза (червоних щік), акне, рубців, стрий.
Доктор Федоришин є практикуючим урологом з величезним досвідом роботи в сфері терапії пухлинних і запальних патологій сечостатевої сфери. Авторству Родіона Петровича належить понад 40 наукових робіт, 1 монографія, написана в співавторстві і патентне право на 1 винахід.
Доктор Лі спеціалізується на терапії отоларингологічних захворювань гострої і хронічної форми, включаючи фарингіти, отити, ларингіти, риніти та інші суміжні патології.