Сторінка 293: Приватні лікарі Києва

за стажем arrow_upward
за кількістю відгуків arrow_upward
Лікар Ортодонт, Стоматолог Братусь Аліна Віталіївна на Doc.ua
4.0
Моя спеціалізація – це вирівнювання зубів та корекція прикусу за допомогою сучасних методів, таких як елайнери, брекет-системи та інші ортодонтичні апарати. Я прагну створити не лише красиву, а й функціонально правильну посмішку, яка стане вашою візитною карткою. Я детально вивчаю вашу ситуацію, враховуючи всі анатомічні особливості та побажання. Завдяки сучасному підходу та інноваційним рішенням ми разом досягнемо найкращого результату.
Лікар Гастроентеролог Тітенко  Вероніка Володимирівна на Doc.ua
Лікар Дерматовенеролог, Сімейний лікар Івануна  Владислава  Сергіївна на Doc.ua
4.0
Спеціалізується на захворюваннях ЛОР-органів (риносинусит, фарингіт, тонзиліт, ларингіт), дихальної (трахеїт, бронхіт, пневмонія), серцево-судинної (гіпертонічна хвороба), сечовивідної систем (гострий цистит) та шкіри (акне, розацеа, періоральний дерматит, себорейний дерматит, псоріаз, грибкові захворювання шкіри та нігтів, бактеріальні та вірусні захворювання шкіри).
Лікар Дієтолог, Сімейний лікар Оратовська  Ірина  Анатоліївна на Doc.ua
4.0
Допомагаю досягати гармонії між здоров’ям і харчуванням. Розробляю індивідуальні плани харчування, враховуючи Ваші потреби, звички та стан здоров’я. Я пропоную індивідуальний підхід, який допоможе покращити ваше здоров’я, фізичну форму та загальне самопочуття науково обґрунтованими методами. Допомагаю зберегти здоров'я Вашої родини на засадах доказової медицини. Профілактика, діагностика та лікування захворювань — мій головний пріоритет. Завжди готова вислухати, проконсультувати та знайти найкраще рішення для покращення Вашого самопочуття.
Лікар  Рудь  Максим Васильович на Doc.ua
Лікар Інфекціоніст Зіброцька  Оксана  Павлівна на Doc.ua
4.0
Я виділяюсь комунікабельністю, стресостійкістю, дотримуюсь мультидисциплінарного підходу в діагностиці та лікуванні згідно засад доказової медицини
New на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.ua
Лікар Дерматолог, Педіатр, Консультант з грудного вигодовування Боженко  Наталя  Володимирівна на Doc.ua
4.0
Головний принцип в роботі лікаря - завжди краще попередити хворобу ніж лікувати . Вакцинація в пріоритеті .
Лікар Стоматолог, Стоматолог-ортопед Ціхміструк  Вадим  Ігорович на Doc.ua
4.0
Лікар-стоматолог, стоматолог-ортопед лікує карієс та його ускладнення - пульпіт чи періодонтит у дітей та дорослих. Якісно і професійно здійснює чистку зубів та гігієну слизової роту. Успішно використовує в практиці цифрові шаблони, цифровий WAX UP для реставрації чи підвищення прикусу. Органічно та вчасно використовує їх для протезування зубів коронками всіх видів, вінірами Е.max.
Лікар Ортодонт Сідорченко   Аріна Андріївна на Doc.ua
Консультація
Лікар намагається створити довірливу атмосферу з кожним пацієнтом — як з дитиною, так і з дорослим. Вважає важливим не просто вирівняти зуби, а знайти індивідуальне рішення для кожної ситуації, враховуючи функцію, естетику та довготривалий результат. Постійно навчається і вдосконалює навички, щоб пропонувати сучасні та ефективні методи лікування.
Лікар Психолог Філіпенко Тетяна Георгіївна на Doc.ua