Приватні лікарі Києва

Лікар Дерматолог, Дерматовенеролог Шундрій  Анастасія  Анатоліївна на Doc.ua
Анастасія Анатоліївна – лікар дерматовенеролог. Спеціалізується на діагностику та лікування шкірних захворювань (псоріаз, себорейний дерматит, акне, розацеа, атопічний дерматит, періоральний дерматит, грибкові та бактеріальні ураження шкіри та її придатків, випадання волосся). Також лікар проводить дерматоскопію новоутворень, видалення новоутворень (бородавки, невуси, папіломи, себорейні кератоми).
Лікар Дерматолог, Дерматовенеролог Здоровець  Анна Олександрівна на Doc.ua
Лікар спеціалізується на діагностиці та лікуванні дерматологічних, венерологічних захворювань. Надає повний комплекс послуг дерматовенерологічного спектру. Займається лікуванням атопічного, алергічного, контактного дерматиту. Ганна Олександрівна також проводить радіохвильове видалення бородавок, папілом, кондилом, родимок, мозолів та ін.
Лікар Ендоскопіст Усік Юлія  Віталіївна на Doc.ua
Юлія Віталіївна проводить низку ендоскопічних досліджень. Виконує ендоскопію шлунково-кишкового тракту, бронхоскопію, ендоскопію невідкладних станів, малоінвазивні ендоскопічні маніпуляції тощо.
Лікар Уролог Тарнавський Ярослав Любомирович на Doc.ua
Лікар Уролог Мітраков Данило Віталійович на Doc.ua
Лікар Сімейний лікар Тарасевич Оксана Володимирівна на Doc.ua
Лікар Подолог Корбіна Ірина Олегівна на Doc.ua
Подолог у медичному центрі Медлас пропонує професійні послуги з діагностики та лікування захворювань нігтів і шкіри стоп. Лікування грибка нігтів лазером, врослого нігтя, мозолів, тріщин і бородавок, а також корекція деформацій нігтьової пластини — усе це виконується із застосуванням сучасних методик. Спеціаліст проводить апаратну обробку стоп, видалення бородавок, встановлення корекційних систем і протезування нігтів. Довірте здоров'я ваших ніг професіоналам у центрі Медлас! Професійний спеціаліст з лікування захворювань стоп та нігтів. Кваліфікований та відповідальний фахівець з питань деформації нігтьових пластин.
Лікар Психолог Сачко Станіслав Юрійович на Doc.ua
Лікар Психолог Сободар Наталія  Юріївна на Doc.ua
Лікар Дерматовенеролог, Сімейний лікар Івануна  Владислава  Сергіївна на Doc.ua
Владислава Сергіївна - проводить профілактичні огляди, консультації щодо стану шкіри та супровід лікування дерматологічних захворювань, дерматоскопія. Спеціалізується на лікуванні акне, розацеа, себорейного та періорального дерматиту, грибкових, бактеріальних і вірусних уражень шкіри. Як сімейний лікар надає кваліфіковану лікувально-діагностичну допомогу в усіх випадках захворювань (ГРВІ та різні простудні захворювання, хвороби серцево-судинної системи і шлунково-кишкового тракту)