Приватні лікарі Києва

Лікар Косметолог Сарута Яна Русланівна на Doc.ua
Професійним навиком Яни Русланівни є проведення якісної динамічної лазерної епіляції. Регулярний учасник курсів, що підвищують кваліфікацію
Лікар Стоматолог Льовкіна Анжеліка Сергіївна на Doc.ua
Лікар стоматолог Льовкіна Анжеліка Сергіївна проводить консультативні прийоми і професійну гігієну порожнини рота
Лікар УЗД-фахівець Навольський Тарас Вікторович на Doc.ua
Кваліфікований УЗД-фахівець проводить дослідження органів малого тазу і черевної порожнини, нирок і сечового міхура, молочних залоз. Діагностує хвороби органів шлунково-кишкового тракту на ранніх стадіях, патології статевої системи у жінок і чоловіків, допомагає виявити ендокринні порушення
Лікар Стоматолог Котик Віолетта Ігорівна на Doc.ua
Лікар терапевт Котик Віолетта Ігорівна спеціалізується на загальній та терапевтичній стоматології. Лікар проводить первинний огляд, ставить діагноз, займається лікуванням захворювань
Лікар Ортопед Невзгода  Євгенія Олександрівна на Doc.ua
Лікар ортопед Невзгода Євгенія Олександрівна спеціалізується на терапевтичних і ортопедичних маніпуляціях. Проводить консультаційний прийом, ставить діагноз, займається лікуванням захворювань
Лікар Дерматовенеролог Гончаренко Марія Олександрівна на Doc.ua
Лікар спеціалізується на дерматовенерології. Проводить цифрову дерматоскопію, процедуру автоматизованого цифрового картування всього тіла (карта родимок), панч-біопсію, радіохвильове видалення новоутворень, кріомасаж та інше
Лікар Отоларинголог Громова Зулейха Вікторівна на Doc.ua
Лікар спеціалізується на дитячій отоларингології. Лікує такі захворювання. як: гайморит, ларингіт, отит, фарингіт та інші
Лікар Педіатр Харкава Ганна Василівна на Doc.ua
Лікар проводить процедури відповідно до всього спектру педіатрії. Консультує батьків з харчування і введення прикорму дітям першого року життя, вакцинації. Лікує захворювання органів дихання, інфекції сечовивідних шляхів, кропив'янку, отити та інші дитячі проблеми зі здоров'ям
Лікар Рентгенолог Дручук Яна Валеріївна на Doc.ua
Сертифікований фахівець з рентгенології. Має досвід роботи з управління рентгенологічними дослідженнями: профілактична і діагностична флюорографія, дослідження кістково-суглобової системи, органів грудної, черевної та інших анатомічних областей
Лікар Педіатр Подручяк Ярослава Петрівна на Doc.ua
Лікар проводить прийом дітей від 0 до 18 років. Займається лікуванням гострої інфекційної патології, захворювань ЛОР-органів, дихальної, сечової, травної систем у дітей всіх вікових груп. Консультує з питань догляду, вигодовування дітей раннього віку, профілактики ГРВІ, алергічних захворювань