Наталія Василівна спеціалізується на сімейній медицині. Здійснює профілактику, діагностику, лікування гострих і хронічних захворювань, спостереження за станом здоров’я, вакцинацію та організацію профілактичних оглядів. Наталія Василівна
координує лікування за потреби залучення вузьких спеціалістів, супроводжує пацієнта на всіх етапах лікування й профілактики.
Лікар виконує діагностику та лікування неврологічної патології. В своїй практиці використовує тільки сучасні та доказові методи діагностики та лікування.
Веде терапевтичний прийом дітей. Професійні інтереси - лікування каріозних пошкоджень, герметизація фісур, навчання гігієнічної чистки ротової порожнини.
Займається психодіагностикою, репрограмуванням, психоаналізом, кризовою психотерапією, коучингом, психологічним аналізом і прогнозуванням політичних подій, глибинною психологією, психосинтезом. Є доктором політичних наук.
Валентина Володимирівна у своїй практиці виконує весь спектр терапевтичних процедур, проводить професійну очистку емалі і ротової порожнини, займається реставрацією зубів і зубного ряду.
Масажист, лікар реабілітолог, займається корекцією постави за допомогою лікувального масажу і мануальних прийомів. Спеціаліст в області реабілітації після травм, постінсультній реабілітації, а також ЛФК (лікувальної фізичної культури). Крім лікувального масажу проводить спортивний, дитячий, лімфодренажний і антицелюлітний масаж.
Психолог, працює з пацієнтами з алкогольною та наркотичною залежністю, допомагає позбутися від таких супутніх проблем, як депресія, невроз, стрес, почуття тривоги і страху. Надає психологічну допомогу людям, родичі яких страждають від залежностей.
Косметолог, проводить чистку обличчя, масаж обличчя і тіла, пілінг, депіляцію воскову, фахівець в області догляду за шкірою обличчя, апаратної косметології, лікування вугрового висипу, демодекозу, розацеа.