Приватні лікарі Києва

Лікар Невролог Марчук Маргарита Сергіївна на Doc.ua
Займається лікуванням міастенії, головного болю, дегенеративними захворюваннями, патологією центральної та периферичної нервової системи.
Лікар Косметолог, Дерматовенеролог Чорна Валентина Володимирівна на Doc.ua
Валентина Володимирівна консультує як дерматовенеролог, косметолог. Займається лікуванням усіх дерматологічних патологій. Веде прийом дорослих та дітей з 6 років
Лікар Дієтолог, Нутриціолог Гураль Зоряна Василівна на Doc.ua
Зоряна Василівна, спеціаліст з дієтології та нутріціології. Складає персональну програму схуднення, або набору ваги, контроль динаміки та супровід. Лікує розлади харчової поведінки та метаболічного синдрому. Зоряна Василівна складає меню для майбутніх і мам, що годують, а також для дітей
Лікар Дерматолог, Косметолог, Дерматовенеролог Мельник  Катерина Алексеевна на Doc.ua
Катерина Олексіївна – лікар дерматолог дерматовенеролог. Консультує, проводить лікування шкірних захворювань – дерматиту, себореї, псоріазу, екземи, інфекцій, що передаються статевим шляхом та ін.
Лікар Педіатр, Неонатолог Ільчук  Олександр  Михайлович на Doc.ua
Олександр Михайлович педіатр - неонатолог. Спеціалізується на лікуванні гострих ресріраторних інфекцій верхніх та нижніх дихальних шляхів (риніт, ларингіт, фарингіт, трахеїт, бронхіт, бронхіоліт, пневмонія та ін.). Також лікар лікує гастроінтестинальні розлади, хвороби сечовивідних шляхів, висипання. Олександр Михайлович консультує з питань дитячого харчування та догляду за дитиною перших років життя
Лікар Отоларинголог Кузьменко Юлія Віталіївна на Doc.ua
Юлія Віталіївна - лікар-отоларинголог
Лікар Отоларинголог Зеленський  Віталій Сергійович на Doc.ua
Віталій Сергійович спеціалізується на отоларингології. Проводить консервативне лікування зовнішнього та середнього отитів, перехондриту, тубуоотиту, грибкових захворювань вуха, фурункул носа, риносинуситів, алергічного риніту, назофарингіту, ангіни, тонзиліту, ларингіту.
Лікар Невролог Ліщук   Мирослава Олександрівна на Doc.ua
Лікар проводить лікування первинних цефалгій, радикулопатій, постінсультних станів, деменцій, вестибулярних розладів, полінейропатії, тривожних та депресивних розладів, інсомній (розлади нічного сну).
Лікар Стоматолог Позднякова  Юлія  Віталііївна на Doc.ua
Спеціаліст проводить професійну гігієну порожнини рота, відбілювання, ручний скейлінг, лікування парадонтиту, гінгівіту.
Лікар Дерматовенеролог Куц  Лідія  Миколаївна  на Doc.ua
Лікар проводить діагностику та лікування будь-яких захворювань шкіри (в т.ч. грибкових, вірусних). Займається лікуванням акне, хронічних алергодерматозів, проводить радіохвильове видалення та кріодеструкція різних новоутворень шкіри, дерматоскопію.