Приватні лікарі Києва

Лікар Трихолог Чірка Юлія Юріївна на Doc.ua
Спеціаліст високої кваліфікації з трихології і трихоскопії. Проводить лазерне лікування волосся LaseMD, ін'єкційні методики мезотерапії і біоревіталізації, плазмотерапіі Regen Lab. Призначає терапію нутрієнтами і лікувальними комплексами. Підбір домашнього догляду Orising тощо.
Лікар Стоматолог Бенедищук Олексій Олександрович на Doc.ua
Лікар спеціалізується на загальній стоматології. Проводить консультативний прийом, професійну гігієну порожнини рота, відбілювання зубів, хірургічне лікування. Лікує захворювання і патології порожнини рота
Лікар Косметолог, Трихолог, Дерматовенеролог Коротєєва Ірина Валеріівна на Doc.ua
Лікар лікує такі захворювання і патології, як: акне, розацеа, псоріаз, піодермія, дерматомікози, оперізуючий герпес, простий герпес, ВПЛ, алергічний дерматит, іррітантних дерматит, екзема, педикульоз, фтіріаз, кандидоз, атопічний дерматит, рожевий лишай, алопеція, себорейні кератоми, ангіоми, гіпертрофічні рубці і келоїди.
Лікар Офтальмолог Ісса Зейнуддін на Doc.ua
Ісса Зейнуддін
Лікар другої категорії
До компетенції доктора входить: діагностика, консультація, перевірка гостроти зір, видалення стороннього тіла, вимірювання ВГД, ОСТ, підбір окулярів і ГКБ
Лікар Косметолог, Дерматовенеролог Кришталь Віталія Василівна  на Doc.ua
Софіївська Борщагівка, с. Софиевская – Борщаговка, переулок Бархатный 2
Віталія Василівна - лікар-дерматовереголог, косметолог, веде прийом дорослих і дітей, займається діагностикою та лікуванням дерматологічних захворювань шкіри
Лікар Алерголог, Дерматовенеролог Димніч Наталія Миколаївна на Doc.ua
Лікар займається проведенням широкої диференційної діагностики у пацієнтів з захворюваннями шкіри, волосся та нігтів на фоні імунодефіцитних станів
Лікар Масажист Тороканець Мирослав Степанович на Doc.ua
Лікар спеціалізується на масажах. Проводить консультативний прийом, огляд, первинну діагностику, масажні процедури (лікувальний масаж). Постійно удосконалює рівень кваліфікації за допомогою навчальних заходів. Володіє італійською мовою. Веде прийом пацієнтів від 18 років
Лікар Мамолог, Онколог Понятовський Петро Леонідович на Doc.ua
Доктор лікує доброякісні та злоякісні новоутворення молочних залоз; захворювання молочних залоз, пов'язані з різними порушеннями балансу гормонів жінки (наприклад мастопатія) і гормонів чоловіків (гінекомастія); запальні захворювання грудей (мастити).
Лікар Фізіотерапевт Соляник   Світлана  Олександрівна на Doc.ua
Світлана Олександрівна лікар фізіотерапевт. Працює з дітьми з особливостями розвитку (ДЦП, синдром Дауна, затримка психофізичного та статокінетичного розвитку). Проводить сенсорну інтеграцію.
Лікар Стоматолог Каткова Поліна Євгенівна на Doc.ua
Поліна Евгеньевна лікар терапевтичної стоматології. Проводить діагностику і лікування порожнини рота. Також проводить відбілювання, реставрацію, ультразвукову чистку.