Приватні лікарі Києва

Лікар Пульмонолог, Фтизіатр, Сімейний лікар Алексєєва Марія Олегівна на Doc.ua
Лікар спеціалізується на сімейній медицині, пульмонології і фтизіатрії. Займається лікуванням таких хвороб, як: ГРВІ, грип, фарингіт, тонзиліт, гострі, хронічні алергічні риніт, синусит, пневмонія, уретрит, цистит, неускладнений пієлонефрит
Лікар Масажист Лілія (Студія масажу Михайла Гузь) на Doc.ua
Виконує такі види масажу, як класичний масаж всього тіла, оздоровчий, моделюючий, лімфодренажний, антицелюлітний, дитячий, масаж обличчя, голови, медовий, розслаблюючий.
Лікар Масажист Павло (Студія масажу Михайла Гузь) на Doc.ua
Виконує такі види масажу: класичний, оздоровчий всього тіла, моделюючий, антицелюлітний, масаж обличчя, голови, медовий, розслаблюючий, спортивний.
Лікар Масажист Юхимчук Віка Ігорівна на Doc.ua
Масажист. Проводить пацієнтам різні види реабілітаційного масажу. Веде прийом дорослих і дітей. Спеціалізується на лікувально-оздоровчому, лімфодренажному, антицелюлітному і загальному масажі.
Лікар Стоматолог Розбицька Анна Олександрівна на Doc.ua
Лікар спеціалізується на терапевтичній стоматології. Проводить комплекс послуг, спрямований на проведення профілактичних і лікувальних заходів в сфері збереження здоров'я зубів і порожнини рота. Лікує такі захворювання, як гінгівіт, пародонтит, карієс, пульпіт та інші.
Лікар Терапевт Веретельник Ірина Андріївна на Doc.ua
Ірина Андріївна лікує захворювань дихальної системи (фарингіт, бронхіт, пневнонія тощо), серцево-судинної системи (корекція АТ, ІХС, серцева недостатність тощо), травної системи (функціональні захворювання, ГЕРХ, гастрит, виразкова хвороба, ЖКХ, панкреатит, захворювання кишківника), видільної системи (пієлонефрит, СКХ, запальні захворювання нижніх відділів сечо-видільної системи)
Лікар УЗД-фахівець Голячук  Марія  Юріївна на Doc.ua
Лікар Стоматолог-терапевт Біденко  Дмитро  Сергійович  на Doc.ua
Дмитро Сергійович - стоматолог-гігієніст. Спеціалізується на проведенні професійної гігієни порожнини рота, діагностики початкового і прихованого карієсу, прямої художньої реставрації, відновлення зубів після лікування кореневих каналів, відбілювання зубів, профілактиці захворювань порожнини рота та ін.
Лікар Масажист Щербина Людмила  Василівна на Doc.ua
Людмила Василівна - спеціаліст з проведення масажу. Веде прийом дорослих та дітей з 1 року. Виконує загальний масаж, масаж спини, масаж шийно-комірцевої зони, дитячий загальний масаж, дитячий масаж спини.
Лікар Гастроентеролог Кірлан  Володимир  Станіславович на Doc.ua
Лікар гастроентеролог займається діагностикою та лікуванням захворювань шлунково-кишкового тракту, таких як гастроезофагеально-рефлюксна хвороба, гастрит, виразкова хвороба, функціональні захворювання шлунково-кишкового тракту (диспепсія, синдром подразненого кишечника та інші), жовчнокам'яна хвороба. Також Володимир Станіславович проводить діагностику та лікування захворювань печінки та запальних захворювань кишечника.