Приватні лікарі Києва

Лікар Сімейний лікар Корецька Аліна Миколаївна на Doc.ua
Київ, вул. Бондаренка, 2
Аліна Миколаївна – сімейний лікар. Проводить консультативний прийом, діагностику та підбір схем лікування
Лікар Стоматолог Погорелюк Надія Олегівна на Doc.ua
Київ, вул. Здолбунівська, 9Б
Лікар проводить професійну чистку зубів,. Також Надія Олегівна проводить уроки гігієни та підбір правильних засобів індивідуальної гігієни порожнини рота.
Лікар Онколог, Хірург Семідоцький Олександр Олександрович на Doc.ua
Запоріжжя,
Київ, вул. Кільцева дорога, 1, ТРЦ «Respublika Park»
Лікар Отоларинголог Шкурлатівська Марія Валентинівна на Doc.ua
Софіївська Борщагівка, вул. Яблунева, 26
Лікар Стоматолог, Стоматолог-терапевт Бятець Юлія Олександрівна на Doc.ua
Лікар-стоматолог, що спеціалізується на терапевтичній стоматології та гігієні. Постійно вдосконалює навички на провідних навчальних курсах та застосовує на практиці науково обґрунтовані підходи.
Лікар Ортодонт Комаревський Тимофій Сергійович на Doc.ua
Лікар-ортодонт, що спеціалізується на діагностиці порушень прикусу та положення зубів. Складає індивідуальні плани лікування. Працює з усіма видами брекет-систем. Застосовує сучасні методики лікування елайнерами, забезпечуючи комфорт і високий естетичний результат.
Лікар Стоматолог Соколовська Дар’я Богданівна на Doc.ua
Лікар-гігієніст із сучасним підходом до профілактики та підтримуючого лікування. Володіє методиками ручного скейлінгу, комплексного гігієнічного прийому та працює з пацієнтами для збереження здоров’я ясен і зубів на всіх етапах лікування.
Лікар Психіатр Бондарук  Вікторія  Володимирівна  на Doc.ua
Київ, Святошинський район
Як дитяча психіатриня, я прагну надавати комплексну та якісну допомогу дітям і їхнім сім’ям. У своїй роботі дотримуюся таких принципів: Емпатія та уважність: я створюю довірливу атмосферу, щоб діти та їхні батьки відчували себе зрозумілими та підтриманими. Доказовий підхід: використовую лише сучасні, науково обґрунтовані методи діагностики та лікування. Підтримка сім’ї: надаю практичні рекомендації, корисні матеріали та допомагаю організувати співпрацю з іншими спеціалістами. Фокус на довгостроковій ефективності: підтримую сім’ї у створенні сприятливого середовища для розвитку дитини, щоб досягнуті зміни були стійкими.
Лікар Дерматолог, Трихолог Стегній Таміла Сергіївна на Doc.ua
Таміла Сергіївна – лікар дерматолог, трихолог, приймає пацієнтів з 14 років. Діагностує та лікує весь спектр дерматологічних захворювань шкіри та волосся, проводить цифрову діагностику – дерматоскопію та трихоскопію. Видаляє доброякісні новоутворення шкіри радіохвильовим методом, проводить панч-біопсію. Застосовує плазмотерапію, мезотерапію та біоревіталізацію при лікуванні проблемної шкіри з акне.
Лікар Логопед Кордиш   Катерина Сергіївна на Doc.ua
Катерина Сергіївна pаймається діагностикою, корекцією та профілактикою порушень мовлення у дітей і дорослих.