Юрій Юрійович – терапевт, ортопед, хірург, дитячий лікар, веде прийом дорослих і дітей з 4-х років, лікує абсцес, гінгівіт, карієс, пародонтит, пародонтоз, періодонтит, пульпіт
Лікар спеціалізується на акушерстві та гінекології. Проводить консультативний прийом, огляд, кольпоскопію, встановлення лікувального тампона. Лікує такі захворювання і патології, як: сифіліс, хламідіоз, ерозія шийки матки, ендометрія
Владислав Ігорович веде прийом дорослих і дітей з 4-х років. Лікує: абсцес, гінгівіт, карієс, пародонтит, пародонтоз, періодонтит, пульпіт, флегмону, флюороз
Богдан Ігорович лікар стоматолог другої категорії. Спеціалізується на діагностиці та лікуванні карієсу, гінгівіту, пульпіту, пародонтиту та інших захворювань зубів і ясен.
Аліна Андріївна лікар уролог, спеціалізується на діагностиці та лікуванні інфекційних захворювань, що передаються статевим шляхом, запальних, онкологічних захворювань органів сечостатевої системи
Ортопед-травматолог. Займається лікуванням переломів кісток кінцівки, вивихів плеча, кісток передпліччя, стегна, пошкоджень зв'язок і м'язів і дегенеративно-дистрофічних захворювань суглобів.