Приватні лікарі Києва

Лікар Невролог Савчин Дар'я Богданівна на Doc.ua
Лікар-невролог займається діагностикою та лікуванням вертеброгенних захворювань нервової системи, полінейропатії, вегетативних розладів. Виконує лікування судинних захворювань головного мозку. Проводить лікування та реабілітацію пацієнтів, які перенесли порушення мозкового кровообігу і черепно-мозкові травми. Здійснює ранню діагностику та профілактику уражень нервової системи при соматичних захворюваннях: гіпертонічна хвороба, цукровий діабет та ін. У своїй практиці використовує сучасні методи блокад для купірування больових
Лікар Невролог, Рефлексотерапевт Левченко Ірина Сергіївна на Doc.ua
Активно і цілеспрямовано розвивається в обраній професії, спеціалізується на застосуванні сучасних методів рефлексотерапії для лікування патологічних станів центральної і периферичної нервової системи. Учасник, доповідач на науково-практичних конференціях з міжнародною участю, співавтор методичних рекомендацій МОЗ України «Дегенеративно-дистрофічні захворювання хребта: особливості діагностики та лікування»
Лікар Косметолог Борсало Антон на Doc.ua
Косметолог, фахівець з лазерного та іншого апаратного методу оздоровлення і естетичного удосконалення шкіри. Володіє всім спектром процедур, що виконуються на сучасних лазерних апаратах, проходив навчання в клініках України і США, в даний час продовжує освіту в Київському Міжнародному Університеті.
Лікар Уролог Савич Сергій Володимирович на Doc.ua
Лікар проводить повний спектр процедур - консультативний прийом, катетеризацію, інстиляцію уретри, масаж простати, циркумцизію, фізіотерапевтичні процедури і т.д. а також діагностику захворювань сечостатевої системи. Є учасником трьох профільних організацій, виступав гостем-експертом в телевізійних ефірах
Лікар Анестезіолог Онищенко Ганна Костянтинівна на Doc.ua
Пріоритетні напрямками діяльності фахівця є анестезіологія в хірургії та інтенсивна терапія. Проводить анестезію при різних діагностичних і хірургічних втручаннях. Здійснює перед- і післяопераційне лікування і спостереження. Веде пацієнтів з невідкладними і критичними станами, а також станами, які вимагають проведення інтенсивної терапії. Відвідує науково-практичні конференції за фахом, має публікації в медичних виданнях
Лікар Педіатр Козій Ганна Миколаївна на Doc.ua
Лікар-педіатр займається діагностикою та лікуванням дитячих захворювань, переважно інфекцій, що передаються повітряно-крапельним шляхом, нейроінфекцій, кишкових інфекцій, а також інфекції герпес-вірусної етіології
Лікар Косметолог, Дерматовенеролог Неділько Юлія Євгеніївна на Doc.ua
Специалист, который занимается вопросами диагностирования и лечения заболеваний кожи, среди которых нарушения пигментации, кожные проявления угревой болезни, гнойно-воспалительные заболевания и. т. д. Также Юлия Евгеньевна проводит лечение проблемной кожи путем инъекционных методик, химических пилингов и различных уходовых процедур.
Лікар Педіатр Кушнір Марта Ігорівна на Doc.ua
Лікар проводить консультативний прийом і діагностування захворювань у пацієнтів віком до 18 років. При підборі схем лікування Марта Ігорівна використовує комплексний підхід і сучасні методи діагностування дитячих захворювань (вірусних та інших інфекційних захворювань, шлунково-кишкового тракту, сечової системи, органів дихання). Лікар займається вакцинацією дітей, в тому числі з порушеним календарем профщеплень
Лікар Отоларинголог Насер Башар Валід на Doc.ua
Лікар-отоларинголог здійснює огляд, диференціальну діагностику та консервативне лікування лор-захворювань. Виконує такі процедури як промивання мигдалин, видалення вушних пробок, зняття швів і ін.
Лікар Подолог Хібовського Інна Анатоліївна на Doc.ua
Майстер апаратного педикюру та фахівець з питань лікування деформацій нігтьових пластинок стопи. Проводить комплексну терапію патологій із застосуванням безлічі методик по відновленню естетичної, а також робочої функції нігтьової пластини і шкіри стоп